- 5,635
- 2,710
- 113
Reis baskete alerjin mi var ? Sanki şu anda ki futbol maçlarına nazaran daha iyi maçlar var gibi baskette. Ama şans tabi ,Milan maci kg olurmuya
Reis baskete alerjin mi var ? Sanki şu anda ki futbol maçlarına nazaran daha iyi maçlar var gibi baskette. Ama şans tabi ,Milan maci kg olurmuya
Bol şanslar dostumSoyle bisey denedim bakalim ufak oran oynuyorum cunku maclar riskli
ben yönetimden iki kez uyarı aldım bugün artık mesajları daha dikkatli yazıyorumCokta zor degil mac veriyor tutarsa ve biride görüp oynarsa belki sans parasi atar diye her konuya yaziyor yonetime yazdim bisey demediler gülüp geciyom bende
Basket sevmiyorum reis yaReis baskete alerjin mi var ? Sanki şu anda ki futbol maçlarına nazaran daha iyi maçlar var gibi baskette. Ama şans tabi ,
4 maçtan ayri ayrı 4 gol lazım anlaşılanSoyle bisey denedim bakalim ufak oran oynuyorum cunku maclar riskli
Hmm taktik yapıyor, o kadar da saf değilmişCokta zor degil mac veriyor tutarsa ve biride görüp oynarsa belki sans parasi atar diye her konuya yaziyor yonetime yazdim bisey demediler gülüp geciyom bende
Gelcek inaniyorum4 maçtan ayri ayrı 4 gol lazım anlaşılan
Oda gelcek sinerjiiiPortekiz dk 30 gol yok
diğer portekiz de 2 gol oldu umarım bundan da gelir.Portekiz dk 30 gol yok
HAYIRLISI artık, riske girmeden az macli oynasan bence daha makul,Basket sevmiyorum reis ya
Ben frebete bakiyomGol yok 4 mac nasil takip edicez yav tek gidiyoduk hani
BendeBen frebete bakiyom