- 17,162
- 6,128
- 113
Maç açıldı bile
ne oldu dzeko gol atamadı biGecerli la sonunda yav bu nedir arkadas bugun her sey oldu
Rollerde lane oldu dzeko gol atamadı bi
En cok benim destekleGüzel maçlar seçmiş ama arkadaş tebrikler valla , kasmadan mis gibi bizimde destekle kazandı ✅
Bi haylı rol olduRollerde la
dost en çok ben destekledim içerden dışardan sahadan hatta bi ara o memphis in 3 lüğünü ben attım ordan sonra hızlandıGüzel maçlar seçmiş ama arkadaş tebrikler valla , kasmadan mis gibi bizimde destekle kazandı ✅
Tamam sensin şampiyon afsbEn cok benim destekle
Harbi girdik cikamadikta en sonunda iyi bittiBi haylı rol oldu
o gentin allah belasını verein hayatımızdan ayrıca 2 saat çaldı fenerin de allah ıslah etsin iy attı heycanlandırdı 2 yarı gene gent hezimetiBabalar elinize emeginize saglik bugun gent macindan 1 gole 30bin gitti 10k iceri girdik fenerle beraber en azindan zararimi cikardim kredi kartini odim takip eden arkadaşlarada bi kupon parasi gondercem tesekkurler
kesene bereket ustaBabalar elinize emeginize saglik bugun gent macindan 1 gole 30bin gitti 10k iceri girdik fenerle beraber en azindan zararimi cikardim kredi kartini odim takip eden arkadaşlarada bi kupon parasi gondercem tesekkurler
Yav benim peder indiananın koçu sen ne anlatıyon 😂😂dost en çok ben destekledim içerden dışardan sahadan hatta bi ara o memphis in 3 lüğünü ben attım ordan sonra hızlandı
Kesene bereketBabalar elinize emeginize saglik bugun gent macindan 1 gole 30bin gitti 10k iceri girdik fenerle beraber en azindan zararimi cikardim kredi kartini odim takip eden arkadaşlarada bi kupon parasi gondercem tesekkurler