- 277
- 177
- 43
Kupon yapıldı
bol sansMerhaba forum üyeleri 75 TL ile tekli kupon yaparak hedef tutarsa ulaşılması durumunda
20 KİŞİYE 100 TL benden teşekkür ederim 🙏 Ekli dosyayı görüntüle 618954
2.si yatacakmış gibi hissim var
Yat yat uyuBüyük ihtimal 2.kupondan yatacak canımız sağolsun arkadaşlar seriye başka bir gün devam ederiz 😊
Ruyadir o ruya görmüşsün bir yerler Ceyranda kalmıştırGeçen 1 lirayı 1 milyon dolar yaptım 1 saate
Sendeki hayal gücüne sahip olmak isterdim kardeş.iyi eğlenceler diyim sanaTebrik eden ve eleştiren arkadaşlara teşekkür ederim 🙏😂 maksat eğlence olsun beraberlik olsun
İnan bana dostum eleştirilere açığım istediğin kadar konuşup dalga geçebilirsin 75 TL beni batırmaz yüzde 99 kazandırmaz ama yüzde 1 lik kısmı kazandırır bende öyle düşündüm konu açma gereği duydum maksat eğlence sohbet ve biraz da kendi açımdan merak uyandırmakBunu basar 10kda benden 🤣
Hayal gücü başarıya ulaştırır yeter ki iste yarın tekrar konu açarımSendeki hayal gücüne sahip olmak isterdim kardeş.iyi eğlenceler diyim sana
75 TL ye 100 bin TL yaptı olmadı anladın mıne dediğini anlayan var mı
gene anlayamadım. tutarlar da sıkıntı var gibi75 TL ye 100 bin TL yaptı olmadı anladın mı
O sıkıntı hallolunca dm kutumda görüşürüz hocam hayırlı gecelergene anlayamadım. tutarlar da sıkıntı var gibi