- 1,141
- 718
- 113
2 binde eli ayağı titriyor 100 binden bahsediyor bravo
Her 3 adımda bir dağıtım yap işin rast gider 🤣🤣Arkadaşlar biraz mola elim ayağım titriyor 😂😂 50 TL ile başladık 1915 kasa 4.kupon birazdan gelecek ilginiz için teşekkür ederim
Sakin ve bu paraların ne fazlasını verdik rahat oynaArkadaşlar biraz mola elim ayağım titriyor 😂😂 50 TL ile başladık 1915 kasa 4.kupon birazdan gelecek ilginiz için teşekkür ederim
Son maçtan dolayı öyle dedim 1 sayı gelmese yatıyordu2 binde eli ayağı titriyor 100 binden bahsediyor bravo
ben bu paralarla 5 5 el rulette rol atiorum ugrasilmaz ufak parayla baskte vsMerhaba forum üyeleri 75 TL ile tekli kupon yaparak hedef tutarsa ulaşılması durumunda
150 KİŞİYE 100 TL benden teşekkür ederim 🙏 Ekli dosyayı görüntüle 618954
boyle ugrailsilmaz psikolojin bozulur bas kirmizi rulette 5 6 el full aldigini bas baktin kasa yukseldi baskte veya futbola gec 75tl ile zman kybi eziyet ckrsin bro benddn tavsiyeMerhaba forum üyeleri 75 TL ile tekli kupon yaparak hedef tutarsa ulaşılması durumunda
150 KİŞİYE 100 TL benden teşekkür ederim 🙏 Ekli dosyayı görüntüle 618954
Ya hep kırmızı gelirse kasa sifirlanir🤣🤣boyle ugrailsilmaz psikolojin bozulur bas kirmizi rulette 5 6 el full aldigini bas baktin kasa yukseldi baskte veya futbola gec 75tl ile zman kybi eziyet ckrsin bro benddn tavsiye
50 TL yatırıma 4 kupon won yapıldı 30 dakikada geldi hocam sonraki gün devamını yapacağım aradayım
2 k güzel . Umarım hedefine ulaşırsın dost50 TL yatırıma 4 kupon won yapıldı 30 dakikada geldi hocam sonraki gün devamını yapacağım aradayım
Kime aldın kanka zebra dayıya mıDurgunluk devam 2000 TL ile yardıma muhtaç bir amcamızın evine erzak aldım dostlar ilginiz için teşekkür ederim 🙏
Forum dışı hocam bizim mahallenin iki sokak arkasında bir amcaya aldımKime aldın kanka zebra dayıya mı