- 5,773
- 2,035
- 113
@Hayat1kumar Saol dost iyi para yaptı altılı umarım şans yanimda olur artık
Şimdi m. Çelik king erdo derse varya aman aman@wasil aynen dost çok iyi oldu altılı harbi para yaptı şimdi
Valla şuan 10k gösteriyordu daha 3 ayak var 1i daha patlasa 20 30dan aşağı okumaz 2si patlarsa efsane olur@Hayat1kumar Saol dost iyi para yaptı altılı umarım şans yanimda olur artık
Bol şanslar dostumGüzel bir kupon yaptim 2 günlük inceleme ile yorumlarınızı bekliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 627859
Komik komedyen gelsin burda@Hayat1kumar dost kupon tutsunda agf olsada farketmez artik
Fark etmez olurmu be kardeşim az önce 1 geleydi 6li 50kya ucardi@Hayat1kumar dost kupon tutsunda agf olsada farketmez artik
1 geldi çok güzel oldu.sonnayagifa oturtursak süper.en kötü 25 30k öder bu 6li oda son ayak 4 gelirse dier at gelse en az 40 50kGüzel bir kupon yaptim 2 günlük inceleme ile yorumlarınızı bekliyorum dostlar Ekli dosyayı görüntüle 627859
Madrasin sprinti çok sağlam yerinde yaparsa o işi kazanabilirVay be 5.ayakta güzel geldi sende bugün bu şans varken madras da gelir 60 k yi cebine korsun
Bunu nasıl bilebiliyorsunuzBorrego ile 24 madrasla 62 veriyor en az güzel para
Zaten gelmez demiyoruz maşallah ne istediysen geldi son ayakta madras gelir günün güzel olur@Muhasebe90 dost gelmemesi için bir sebep yok iyi gününde olursa bencede kazanır ama borrera bence kazancak