- 3,410
- 1,414
- 113
iptal ederse artık devam edeceö1000 yapıp 500 çekin diyordu. umarım öderler ama Sanmıyorum ödeyeceklerini. İptal edebilirler
iptal ederse artık devam edeceö1000 yapıp 500 çekin diyordu. umarım öderler ama Sanmıyorum ödeyeceklerini. İptal edebilirler
Öyle yap. Ne kadar yaptın ki bakiyeyiiptal ederse artık devam edeceö
yav reddettiler bakiyeyi sildiler aqÖyle yap. Ne kadar yaptın ki bakiyeyi
E ne diye 1000 yapmadan çekim verdin ki. Silerler normal. Geçmiş olsun ne diyimyav reddettiler bakiyeyi sildiler aq
bonusu kotuye kullanım diyor gateste spin aldım bide coklu uyelık dıyor ılk defa uye olduk amkE ne diye 1000 yapmadan çekim verdin ki. Silerler normal. Geçmiş olsun ne diyim
E bı kılıf uyduracaklar illakibonusu kotuye kullanım diyor gateste spin aldım bide coklu uyelık dıyor ılk defa uye olduk amk
Çevrimi nasıl yaptın.. sabahtandir kupon yapıyorum alt üst vs yok çevrim saymıyorbende şimdi cektım havale ama ben 1000 yapmadım sadece cevrımı tamamlayıp 500 cektım yollarmı acaba
gates 1000 de spin aldım 100 lıralık 1000 tl odedıÇevrimi nasıl yaptın.. sabahtandir kupon yapıyorum alt üst vs yok çevrim saymıyor
İşleme alındıÇekim verdik bakalım
Ödendiİşleme alındı
Dostum sadece havale yöntemi ile mi çekimÖdendi
Aynı bendede kullanıcı adı kabul etmiyorLa olum kayıt olucam 100 tane kullanıcı adı denedim hiö birşni kabul etmiyor site
Hangi alanda çevirdin gardaş çevrim nekadarmışDerken şimdi geldi
Egt çevirdim 1 k yap 500 çek başka çevrim yokHangi alanda çevirdin gardaş çevrim nekadarmış
Big basda 300 defa çevirdim birkez bile oyuna girmedi site leşEgt çevirdim 1 k yap 500 çek başka çevrim yok
Yardım edin ne yazsam yazayim kabul etmiyor kullanıcı adiniYa bu kullanıcı adını neden kabul etmiyor