- 1,042
- 169
- 63
Bol şansler
Fark 12den 2ye dustu bu iyi olmadi ola rahat ol gelicek bu.eger gelmezse seni ekliycem ilk etkiligimde gorcem seniAdamsın
Neyse oteki macta basliyor.
Hersey ben Toronto iyi gidiyor dedikten sonra oldu nazar vurduk anasını satayım )Toronto rahat gidiyordu 2 farkla bitti İY. Ama +5 handikabımız var rahatız şuan
AynenNeyse oteki macta basliyor.
Sikinti yok kardes getirirz.senin kupon bizim kuponumuzdur.site kazanacagine sen kazan.su an konu basligi gelirse cekilis olsaydi ourda 15 kisi olurdu...Hersey ben Toronto iyi gidiyor dedikten sonra oldu nazar vurduk anasını satayım )
Ss alıp atsana bakalım bi inşallah yanlış oynamamışsındırHayatımda ilk kez basket oynadim doğrumu yanlismi onuda bilmiyorum toronto yazıyordu
Aynen resim atSs alıp atsana bakalım bi inşallah yanlış oynamamışsındır
H3 bide sana 2 sorum var kardes 1.si turnuvada kacincisin?Hayatımda ilk kez basket oynadim doğrumu yanlismi onuda bilmiyorum toronto yazıyordu
1.yim su anda 60k bekliyor bakalımH3 bide sana 2 sorum var kardes 1.si turnuvada kacincisin?
Mk futbola oynamissin dostum sen noye baskete bakiyosun
2. Sorudan once o 60 knin cevrimi varmi varmi cashmi direkt cekebiliyormusun1.yim su anda 60k bekliyor bakalım
Mac bulamadımMk futbola oynamissin dostum sen noye baskete bakiyosun
Seka çevrimsiz veriyor bonusları asya ve pin birkez çevrim şartı koymuştu sekayi herkese öneririm2. Sorudan once o 60 knin cevrimi varmi varmi cashmi direkt cekebiliyormusun
Kankaaaa bide 8 martdaki maca oynamissin la sen la ne kamik adamsin adamsin yahu.cas aut varsa boz kuponu diger maclar gelince