- 2,751
- 5,122
- 113
Deme ya bozdurma açılınca bozarmKankaaaa bide 8 martdaki maca oynamissin la sen la ne kamik adamsin adamsin yahu.cas aut varsa boz kuponu diger maclar gelince
Deme ya bozdurma açılınca bozarmKankaaaa bide 8 martdaki maca oynamissin la sen la ne kamik adamsin adamsin yahu.cas aut varsa boz kuponu diger maclar gelince
Bende sekadan oynuyorum.2. soru biraz sert.bn seni daha oncede cok kez buyuk kazanclarla gordum.bak sana yemin ediyorum o para bana gelse 5ini burda dagitirdim forumda surekli surekli aktif olan ve sadece etkinlikten para kovalayanlar haric yapardim cekilisi dagitirdim ama senin hic etkinlik yaptigini gormedim.mesela daha dun 14kya yamin vurmustun.neden hic paylasmiyorsun merak ettimSeka çevrimsiz veriyor bonusları asya ve pin birkez çevrim şartı koymuştu sekayi herkese öneririm
Dağıttım asyadaki kazançtan önce ve forumda yatan kuponları bide isyan edenleri görünce onlara özel mesaj atıyorumBende sekadan oynuyorum.2. soru biraz sert.bn seni daha oncede cok kez buyuk kazanclarla gordum.bak sana yemin ediyorum o para bana gelse 5ini burda dagitirdim forumda surekli surekli aktif olan ve sadece etkinlikten para kovalayanlar haric yapardim cekilisi dagitirdim ama senin hic etkinlik yaptigini gormedim.mesela daha dun 14kya yamin vurmustun.neden hic paylasmiyorsun merak ettim
Nasil Nasi ozel msj atiyorum.bu arada paylaskmci oldugun icin tskrler.hatta saygilarimi iletiyorum.bu sefer etkinkik dusunuyomusun.dur bakim turnuvada gecilme ihtimalin varmiDağıttım asyadaki kazançtan önce ve forumda yatan kuponları bide isyan edenleri görünce onlara özel mesaj atıyorum
29 bin puanin var 2.nin 13bin pek mumkun gozukmuyor.insallah gecilmezsin.ne zaman yatiriyorlar odulleri.bi kere daha 1. Olmustun galiba senDüşünüyorum o gün gelsin duruma göre program yaparım dostum
Ulan cok iyiymis ie.bnde para varken sekadan oynuyorum bu aralar zugurtuz.o gece burda olursam katilicam etkinlik yaparsan.sen daha niye slot oynuyodun git keyfini sur 60.000inAynı gece
Sikinti olmaya basladi be.nerden nereye dondu
4. Periyot toparlar diye düşünüyorumSikinti olmaya basladi be.nerden nereye dondu
Nedurumuda4. Periyot toparlar diye düşünüyorum
Geliri var umudunu kaybetme.toteme dvm
Takipteyim bn.Geliri var umudunu kaybetme.toteme dvm
İyi takipler kardoTakipteyim bn.
Bu totemle torontoyu yendiririm mg4. Periyot toparlar diye düşünüyorum
Denver maci mak iyi gidiyor ama denver takim baremi 103.5 garipBu totemle torontoyu yendiririm mg
O zaman disari cikma kanka bn oyle yapiyomDışarıda millet 10 lira bonus için bir birini kesiyor
Fark 5Bu totemle torontoyu yendiririm mg