Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Numaraya Ait Telegramdan Size Msj Gelirse Asla İnanmayın

Emur

Üye
Yeni Üye
24
1
3
05370225011

Bu numaraya ait telegramdn size msj gelirse asla inanmyn cnku kendisi sahtekar ilk gruba alıyorlar güven yapıyorlar sonra paraya dönüyor 3 gün boyunca 100 TL diyor 2mac veriyor ya tutar ya tutmaz sizi gruptan atıyor wip gruba alacgm diyor ama almıyor sonrada karaktersizlik yapıyor maç isteyince küfürler ediyor isteyenlere kanıt atarım boyle kişileri barindirmayalim her yerde paylaşalım. Kimse kimsenin hakkını yemesin

Ekli dosyalar

Oduncu55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
495
374
63
Üstad beni yanlış anlamada madem kazanıyor neden böyle şeylerle ugrassinki adam

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,708
47,664
113
Beni duduklemediler para vermedm en azndn ama tabi oldum kardes
Kaŕdes burdaki uyeler seytana papucu ters giydircek turden 😁 yani mantikli dusunsen bu adam o kdr isi biliyor olsa kimseye mac satipta 100 lira kopartma derdinde olmaz dimi?hayatimda yapmadigim ve yapmiyacagim bi is mac satin almak

lMBlContra

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
276
63
05370225011

Bu numaraya ait telegramdn size msj gelirse asla inanmyn cnku kendisi sahtekar ilk gruba alıyorlar güven yapıyorlar sonra paraya dönüyor 3 gün boyunca 100 TL diyor 2mac veriyor ya tutar ya tutmaz sizi gruptan atıyor wip gruba alacgm diyor ama almıyor sonrada karaktersizlik yapıyor maç isteyince küfürler ediyor isteyenlere kanıt atarım boyle kişileri barindirmayalim her yerde paylaşalım. Kimse kimsenin hakkını yemesin
Bu numara haricine inanak mı sadece bu numara mı dolandırıcı ? Hala maç satan tiplere inanan varsa dolandırılmayı da hak ediyor demektir

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Bu işler bundan 8-10 sene önceydi artık bitti diye zannederken halen ağına düşürülen insanları görmek üzücü.

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Maç sonu ödemeli kupon satıyorum. Hesabiniza 2k yükleyin hesap bilgilerinizi bana verin ve 1 saat sonra hesabınıza girin en az 10k bakiye ile size teslim ederim. Yeri yarıya maç sonu ödemeli. Kurumsal bir fimayiz her.turlu kuponlarimizin arkasındayız 😂😂😂

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,440
544
113
05370225011

Ya birader siz salakmisiniz ya adam muneccin ... mi yemiste maclari biliyo size veriyo kupon uapiyonuz sizin akliniz yokmu neymis vip gurup sizin paranizla millet zevk yapiyo sasiyorum akliniza

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,918
5,528
113
Forum uyeleri seytana papucunu ters giydirip + bide dotune pandik atar. Bu ucuz sülün osman numaralarini anca yeni yetme plep kumarbazlar yer.

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,250
2,238
113
Numarayı rehberime dolandırıcı diye kaydettim, bu numaradan böyle bir mesaj gelirse artık inanmam bilgi için çok teşekkür ederim. Umarım başka numaradan bu mesajı atmazlar o zaman belki inanabilirim, gözümüzü dört açalım

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,924
954
113
05370225011

Kanka pek bi kişinin buna kanacağını zannetmiyorum ama galiba biri kanmış

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
171
43
Sağ ol. Bu numaradan mesaj gelirse inanmayacagim sayende. Diğer numaralara güvenebilirim o zaman oh be

Ronay33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
464
222
43
Bu numara burdakilere mesaj atsa emin ol dolandiran taraf burdakiler olur😄

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Ooho böyle herseye inanırsan cok kandırılırsın

Tarabya1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
769
274
63
05370225011

kaziklanan insan gorunce mutlu oluyirum.hak ediyorsunuz kaziklanlyi.para ile mac alanin ben taaa beynini skm.beysr olun donunuza kadar alsinlar

Dnirses

Tek golden yatan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,366
336
83
Kusura bakmada salaklık sende iddaa tutturuyor olsa parayla maç satarmı nasıl yiyorsunuz bunları