Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Oranlar Şaka mı ?

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Beyler bu maça ne oynayacaz hiçbir elle tutulur tarafı yok.

1.png

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bro ben de düşünmedim değil aslında zalgiris gömülü savunma oynuyor tek bildiği uzun top. GS taraftar baskısıyla ilerde basarak başlayacak.

İlk maçtaki gibi 5 kanat ile çıkmayacak GS.

Cedric Bakambu oynayacak santraforda. GS ilk 15 dk da 2 yapar amk biz 1.5 alt veririz :D

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Muhabbet edelim GS li arkadaşlar neredesiniz kafamız dağılsın

Steph30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
998
113
Gs li değilimde bu maça oynamayacaksın reis yanlış anlaşılmasın real madridle X köyspor oynamıyor sonuçta ne yani şimdi gs 3 gol atacak ve karşılığında 1,50 vs mi alacağız (orana bakmadım) yani evet atabilir ama 1,50 ye değer mi?

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
4,805
113
KG var ve 02 çş oranı güzel. İlk maç 4-5 atar gs diyorlardı duygusal davranmamak gerekli kg ve çs oran güzel. gs evinde olmanın verdiği özgüvenle yoğun atak oynayacaktır Zalgiris kapanır ve kontra ataklarla devam eder diye düşünüyorum

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Gs li değilimde bu maça oynamayacaksın reis yanlış anlaşılmasın real madridle X köyspor oynamıyor sonuçta ne yani şimdi gs 3 gol atacak ve karşılığında 1,50 vs mi alacağız (orana bakmadım) yani evet atabilir ama 1,50 ye değer mi?
Valla öyle GS 3 atar 1.58 oran :D

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
KG var ve 02 çş oranı güzel. İlk maç 4-5 atar gs diyorlardı duygusal davranmamak gerekli kg ve çs oran güzel. gs evinde olmanın verdiği özgüvenle yoğun atak oynayacaktır Zalgiris kapanır ve kontra ataklarla devam eder diye düşünüyorum
Sence dayanır mı o taraftar baskısına zalgiris.

İlk maçta çok fazla handikap vardı saha suni çim, 5 kanat oyuncusu santrafor yoktu,

Bu maçta Bakambu oynayacak Bakambunun gecesi olabilir valla içimden alt oynamak geçiyor ama biz alt versek 15 dk da 2 atar GS :rolleyes:

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
Sen hayatinda iddaadam kazandinmi haci hic kazandiysanda sansadir o bu dusunceyle 😀

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
Sence dayanır mı o taraftar baskısına zalgiris.

İlk maçta çok fazla handikap vardı saha suni çim, 5 kanat oyuncusu santrafor yoktu,

Bu maçta Bakambu oynayacak Bakambunun gecesi olabilir valla içimden alt oynamak geçiyor ama biz alt versek 15 dk da 2 atar GS :rolleyes:
Gs icinden gecicek fenerlilerin Dedigine bakma kardesim

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye