- 7,742
- 4,532
- 113
3.5 alt gs gol yemez 3den fazla atamaz
Beyler bu maça ne oynayacaz hiçbir elle tutulur tarafı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 370152
Bro ben de düşünmedim değil aslında zalgiris gömülü savunma oynuyor tek bildiği uzun top. GS taraftar baskısıyla ilerde basarak başlayacak.1.5 alt
özel oran vs bir şeyler açılır belki holi jojo vs sitelerdetempobette gsye 1.17 veriyor daha yükseği bu heralde
Valla öyle GS 3 atar 1.58 oranGs li değilimde bu maça oynamayacaksın reis yanlış anlaşılmasın real madridle X köyspor oynamıyor sonuçta ne yani şimdi gs 3 gol atacak ve karşılığında 1,50 vs mi alacağız (orana bakmadım) yani evet atabilir ama 1,50 ye değer mi?
Sence dayanır mı o taraftar baskısına zalgiris.KG var ve 02 çş oranı güzel. İlk maç 4-5 atar gs diyorlardı duygusal davranmamak gerekli kg ve çs oran güzel. gs evinde olmanın verdiği özgüvenle yoğun atak oynayacaktır Zalgiris kapanır ve kontra ataklarla devam eder diye düşünüyorum
Ben sahsen bu maca girmezdim.
Beyler bu maça ne oynayacaz hiçbir elle tutulur tarafı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 370152
Sen hayatinda iddaadam kazandinmi haci hic kazandiysanda sansadir o bu dusunceyle 😀KG var ve 02 çş oranı güzel. İlk maç 4-5 atar gs diyorlardı duygusal davranmamak gerekli kg ve çs oran güzel. gs evinde olmanın verdiği özgüvenle yoğun atak oynayacaktır Zalgiris kapanır ve kontra ataklarla devam eder diye düşünüyorum
Gs icinden gecicek fenerlilerin Dedigine bakma kardesimSence dayanır mı o taraftar baskısına zalgiris.
İlk maçta çok fazla handikap vardı saha suni çim, 5 kanat oyuncusu santrafor yoktu,
Bu maçta Bakambu oynayacak Bakambunun gecesi olabilir valla içimden alt oynamak geçiyor ama biz alt versek 15 dk da 2 atar GS
Ben de öyle düşünüyorum ama Bakambu oynarsa rahat kazanırız. Maç saati kadroya bakıp ona göre oynucam.Gs icinden gecicek fenerlilerin Dedigine bakma kardesim
Okadar olmaz zalgris ful savunucakta en az mac boyu 3 4 atarValla dost ben alt oynamam karakterimde yok üst oynucam muhtemelen şu ikisi arasında kararsız kaldım ben
Ekli dosyayı görüntüle 370166Ekli dosyayı görüntüle 370167
Bende alt oynamam hicbir zamanda oynamadım ya hic oynamam ya gole girerim 2 üst dene dost bence İLKYARİValla dost ben alt oynamam karakterimde yok üst oynucam muhtemelen şu ikisi arasında kararsız kaldım ben
Ekli dosyayı görüntüle 370166Ekli dosyayı görüntüle 370167
Haci ilk mac hataydi bizim kadar gs kadroda hocada biliyor acisini ona gore cikarticaklarBen de öyle düşünüyorum ama Bakambu oynarsa rahat kazanırız. Maç saati kadroya bakıp ona göre oynucam.