Varlık birşey yok ki hakem zaten ofsayt vermişti var da kontrol ettiler. Ofsayt olmasa var sayesinde gol vermiş olacaktılar.Bu varı çıkaranların ben ya gitti özel oran
Varlık birşey yok ki hakem zaten ofsayt vermişti var da kontrol ettiler. Ofsayt olmasa var sayesinde gol vermiş olacaktılar.Bu varı çıkaranların ben ya gitti özel oran
Valla öyle de peki ya diğer kaçanlar. Gitti özel oranOfsay çünkü gol kankam ne yapsınlar
Uygulamada vara gitti TV de bakmadım ondan öyle dedimVarlık birşey yok ki hakem zaten ofsayt vermişti var da kontrol ettiler. Ofsayt olmasa var sayesinde gol vermiş olacaktılar.
Spam mesaj nasıl oluyor meselaSpam yapma da ne yaparsan yap
Alakasız mesaj nokta koyup gönderme 1 mesajı 4 5 kerede yazma örnek vereyim seni seviyorum tusubasa33 diyecem 3 parça da diyorum🤪Spam mesaj nasıl oluyor mesela
Rakip düşünce gücüyle oynuyor heralde.. 😨Bende biraz önce böyle bi basket macina denk geldim hayatimda ilk kez böyle bişey gördüm ilginç geldi
Sayar mısın o 5 aileyiyine dünyayı yöneten 5 aile bi kardeşimizin kuponunu tek maçtan yatırmış….
Kardeşim aramızda kalsın ben ve amcamlar var diğerlerini bilmiyoruzSayar mısın o 5 aileyi
2 çeyrekte 1.sayi napiyo bunlarBende biraz önce böyle bi basket macina denk geldim hayatimda ilk kez böyle bişey gördüm ilginç geldi
Bence u7 ile çıkmış karşı takım2 çeyrekte 1.sayi napiyo bunlar
2.5 üst olur olabilir miKupayı alan vardı galiba bide kırmızı kart vardı ama 3. Neydi onu hatırlamıyom