- 3,608
- 5,488
- 113
Seni gidi Mekancı seni sen kazanıyordun o zamanOynamaktan değil oynatmaktan dükkan vardı internet cafe tarzı orda oynatirdim
Seni gidi Mekancı seni sen kazanıyordun o zamanOynamaktan değil oynatmaktan dükkan vardı internet cafe tarzı orda oynatirdim
5 yıl aldım su gecen sene yasa çıktı yoksa 1 yıl daha yatardimAz yemişsin dost ben devlet olsam muebbet verirdim
Orda da oynatmıştır ne hissedecekDost geçen 2.5 yılda ne hissettin? Şişlenme falan oldu mu
Geçmiş olsun5 yıl aldım su gecen sene yasa çıktı yoksa 1 yıl daha yatardim
Evet baya kazaniyorduk ama hepsini devlet aldı ne var ne yok üstüne 90 bin ceza verdiSeni gidi Mekancı seni sen kazanıyordun o zaman
Devam mı tamam mı?Ders oldu mu bariEvet baya kazaniyorduk ama hepsini devlet aldı ne var ne yok üstüne 90 bin ceza verdi
Sen yine iyisin geçmiş olsun bu arada millet 500-1000 TL ye paparasini satıyor yarın bir gün onlarda senjn gibi 3-5 sene yatarEvet baya kazaniyorduk ama hepsini devlet aldı ne var ne yok üstüne 90 bin ceza verdi
Dost geçen 2.5 yılda ne hissettin? Şişlenme falan oldu mu
Satıyorlar birde parasını alamiyorlarSen yine iyisin geçmiş olsun bu arada millet 500-1000 TL ye paparasini satıyor yarın bir gün onlarda senjn gibi 3-5 sene yatar
Niye dostum şartları çok mu kötüYok kardesim sisleme yok artık hapislerde çok nadiren olur ama birgün cezaevine girerseniz Erzurum'a gitmeyin beni sürgün ettiler bir yıl kaldım orda 2 müebbet e bedeldi
Aynen öyle çok cahiller çok yarın bir gün teröre aktarılan paralar sattıkları hesaplardan geçtiğinde 8-10 sene ceza aldıklarında anlayacaklarSatıyorlar birde parasını alamiyorlar
Yok bıraktım bir trilyon borçlu olsan hapse girmeye değmez bir canımız var alıyorlarsa onu alsınlar alacaklılar hapse atmasinlar yeterliDevam mı tamam mı?Ders oldu mu bari
Ah süslü ahhh
Erzurum ful zenci ve Suriyeli Suriyeliler çok pisss tuvalete girip temizlenmeyen adamlar çorapla yatan adamlar bir koğuşta 86 kişi yattık ve kış soğuğunda oyle bir koku vardı sanki lağım çukurunda yatiyorsunNiye dostum şartları çok mu kötü
Vis a Vis diye bir dizi var dost izle tavsiye ederim kadın koğuşu ama efsane bir diziErzurum ful zenci ve Suriyeli Suriyeliler çok pisss tuvalete girip temizlenmeyen adamlar çorapla yatan adamlar bir koğuşta 86 kişi yattık ve kış soğuğunda oyle bir koku vardı sanki lağım çukurunda yatiyorsun
Çok geçmiş olsun dostum Allah yaşatmasın bir dahaErzurum ful zenci ve Suriyeli Suriyeliler çok pisss tuvalete girip temizlenmeyen adamlar çorapla yatan adamlar bir koğuşta 86 kişi yattık ve kış soğuğunda oyle bir koku vardı sanki lağım çukurunda yatiyorsun