Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Ülkede Erkek Neden Kimsesiz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,394
1,111
113
Kahrolsun Feminizm. Kadınlar baş tacıdır fakat her kadın değil. Kadının zayıflığını duyar kasıp kadın hegomanyasına çeviren bütün feminizm ve feminizm destekçileri kahrolsun.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,900
26,307
113
En basta sadakat,evliliğe baglilik. Temiz olmak ,Yemek yapmayi bilmek
Saygı. Yabancilarda bunun oldugunu görmedim. Onlarda kanka gözüyle baktığın birine benim cucumber büyük görmek ister misin dediginde normal karsiliyo bana gore ters . Bizim milletimiz candır temizdir iyidir
Bu saydığın şeyler şu an ki 50+ yaş için geçerli
Mal bi Yeni nesil yetişiyor umursamaz vurdumduymaz ne bağlılığı ne sadakatı dost ne yemeği. Paran yoksa suratına bile bakmazlar
Paralısındır konuşmayı bilmiyorsundur götünde dört dönerler

Okndrms933

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,018
860
113
O bizde de var. Topcular neden her hafta sakatlanıyor burada. Queresmanin tercumani anlatmisti, her gun kizlar ariyor sadece birlikte olmak icin diye. Turk kizi ip uzerinde yurur. Guzel saklar, tabii ki iyileri vardır ama cok tehlikelileri de.
Onlar bizim insanimiz olmaktan cikan avrupai kişiler. Dostum dedigimi yanlis anlama turnayi gözünden vurmuşsundur orasi ayri. Yoksa sakata gelme oralarda birine guvenip ulke degistirmek bu devirde kolay değil. Oraya gittikten sonra aradaki farki anlarsin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Ingilizce biliyonmu dost

Okndrms933

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,018
860
113
Mal bi Yeni nesil yetişiyor umursamaz vurdumduymaz ne bağlılığı ne sadakatı dost ne yemeği. Paran yoksa suratına bile bakmazlar
Allah dogru insanlarla karşılaştırsin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Ingilizcem var bebekler, kardesi var mi sormadım. Singapur ufak ama pahali bir ulke. Buraya gelecek burada yasayacagız sonra gidecem. Oranın geliri cok yuksek ve yatirimlari var. Nikahı basacak olmamın bunlar ile bir alakası yok
Evlenecegin kadinin kardesi varmi bilmiyon dost sanirim sende ufaktan salliyon

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,394
1,111
113
gurbette yaşayıp tr güzel tayfa varsa şimdiden özele gelsin söveyim bi güzel boş duyar kasmasınlar

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,394
1,111
113
gurbetçiler kolaysa gelsin burada yaşasın milliyetçilik yapmasın oradan

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,499
1,206
113
Onlar bizim insanimiz olmaktan cikan avrupai kişiler. Dostum dedigimi yanlis anlama turnayi gözünden vurmuşsundur orasi ayri. Yoksa sakata gelme oralarda birine guvenip ulke degistirmek bu devirde kolay değil. Oraya gittikten sonra aradaki farki anlarsin
Ben katılmıyorum soylediklerinon coguna. Gunu birlik evlere giden casual yani gundelik kizlar cok var. Insta falandan sonra hele. Senin bahsettigin kiz tipi yok gibi bir sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...