- 28,035
- 23,268
- 113
Essselaaaa
Bu saydığın şeyler şu an ki 50+ yaş için geçerliEn basta sadakat,evliliğe baglilik. Temiz olmak ,Yemek yapmayi bilmek
Saygı. Yabancilarda bunun oldugunu görmedim. Onlarda kanka gözüyle baktığın birine benim cucumber büyük görmek ister misin dediginde normal karsiliyo bana gore ters . Bizim milletimiz candır temizdir iyidir
Hazırlan bizde taylanda gidelim awEssselaaaa
Onlar bizim insanimiz olmaktan cikan avrupai kişiler. Dostum dedigimi yanlis anlama turnayi gözünden vurmuşsundur orasi ayri. Yoksa sakata gelme oralarda birine guvenip ulke degistirmek bu devirde kolay değil. Oraya gittikten sonra aradaki farki anlarsinO bizde de var. Topcular neden her hafta sakatlanıyor burada. Queresmanin tercumani anlatmisti, her gun kizlar ariyor sadece birlikte olmak icin diye. Turk kizi ip uzerinde yurur. Guzel saklar, tabii ki iyileri vardır ama cok tehlikelileri de.
Masajı iyi yapıyolarmışHazırlan bizde taylanda gidelim aw
Ninesi var dul askerligi bitirsin gelsin diyor ama bedelliye vermem diyor alti ay yapKardeşi var mi
Önce vatani görefKardeşi var mi
Asil bedelliye verir ac adami napsinNinesi var dul askerligi bitirsin gelsin diyor ama bedelliye vermem diyor alti ay yap
Bu saydığın şeyler şu an ki 50+ yaş için geçerli
Mal bi Yeni nesil yetişiyor umursamaz vurdumduymaz ne bağlılığı ne sadakatı dost ne yemeği. Paran yoksa suratına bile bakmazlar
Paralısındır konuşmayı bilmiyorsundur götünde dört dönerler
Allah dogru insanlarla karşılaştırsinBu saydığın şeyler şu an ki 50+ yaş için geçerli
Mal bi Yeni nesil yetişiyor umursamaz vurdumduymaz ne bağlılığı ne sadakatı dost ne yemeği. Paran yoksa suratına bile bakmazlar
Paralısındır konuşmayı bilmiyorsundur götünde dört dönerler
Bunlar zengin tayfa dunyanin en iyi ekonomisi onlarda tlye mi bakarlar awAsil bedelliye verir ac adami napsin
Evlenecegin kadinin kardesi varmi bilmiyon dost sanirim sende ufaktan salliyonIngilizcem var bebekler, kardesi var mi sormadım. Singapur ufak ama pahali bir ulke. Buraya gelecek burada yasayacagız sonra gidecem. Oranın geliri cok yuksek ve yatirimlari var. Nikahı basacak olmamın bunlar ile bir alakası yok
Ben katılmıyorum soylediklerinon coguna. Gunu birlik evlere giden casual yani gundelik kizlar cok var. Insta falandan sonra hele. Senin bahsettigin kiz tipi yok gibi bir seyOnlar bizim insanimiz olmaktan cikan avrupai kişiler. Dostum dedigimi yanlis anlama turnayi gözünden vurmuşsundur orasi ayri. Yoksa sakata gelme oralarda birine guvenip ulke degistirmek bu devirde kolay değil. Oraya gittikten sonra aradaki farki anlarsin
Ablası var da muhabbet donsun istemedim sen de ne zekisinEvlenecegin kadinin kardesi varmi bilmiyon dost sanirim sende ufaktan salliyon
Casual cityde mi yasiyon dost sen.Ben katılmıyorum soylediklerinon coguna. Gunu birlik evlere giden casual yani gundelik kizlar cok var. Insta falandan sonra hele. Senin bahsettigin kiz tipi yok gibi bir sey