- 210
- 73
- 28
Bitmiş
1 mesajın var sahtekar site elemanı bu orçBudvabet sağolsun ödeme geldi teşekkür ederim paylaşımıda yaptım size söz verdiğim gibi
Anlayış sağlayan kişilerin ne demek birader , 200 TL aldın ya firma aklanmadı hemen. İnsanlari kandırmayın. Herkese 4 TL bilerek ve isteyerek eklendi. Kura ile ödeme yaptilar bazı kisilere. Çoğu insan mağdur oldu.BEyler kesinlikle sitenin adamı değilim dün benimde cekimimi iptal ettiler burda paylasim yaptık suan sildim sitede yanlış eklemeler olmuş 4 tl yerine 1 tlden eklenmesi gerekiyormuş anlayış sağlayan kişilerin ödemesini yapıyorlar bende odememi yaptım anlayışlı arkadaşlar sitenin bir sorunu yoktur
Birinin düşük parasını odemek siteyi dolandırıcılıkta aklamazBEyler kesinlikle sitenin adamı değilim dün benimde cekimimi iptal ettiler burda paylasim yaptık suan sildim sitede yanlış eklemeler olmuş 4 tl yerine 1 tlden eklenmesi gerekiyormuş anlayış sağlayan kişilerin ödemesini yapıyorlar bende odememi yaptım anlayışlı arkadaşlar sitenin bir sorunu yoktur
kardeşim yaz kullanıcı adını buraya siteye kendi numaranla kayıt olduysan sana döneceklerAnlayış sağlayan kişilerin ne demek birader , 200 TL aldın ya firma aklanmadı hemen. İnsanlari kandırmayın. Herkese 4 TL bilerek ve isteyerek eklendi. Kura ile ödeme yaptilar bazı kisilere. Çoğu insan mağdur oldu.
Edit : sonuna kadar dolandirici sitedir, arkadaşa el altından ekstra para vermişler imaj duzeltmek için. Bye.
Delared40 kullanıcı adım kardeş benim hesabı kapattılar. Tek yaptığım şey ne zaman ödenecek diye sormaktı.kardeşim yaz kullanıcı adını buraya siteye kendi numaranla kayıt olduysan sana dönecekler
Reis bizi kimseye siktirmeden link atabilrmsnSeni budvalara siktirmek lazim
Lan oğlum sen avel misin
Aq bir kisiniz bile atmadi sitenin girisinibiz sabah 9 da yazdık halen cvp yok yarım saat ne ki