- 654
- 231
- 43
her ay düzenli 3 sma hastası çocuğa yardım yapıyoruz sende yapmak istersen benimle iletişime geçebilirsin dostum para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler benden sana tavsiye etrafında fakir aramayı bırakıp metro da marmarayda devletin biz bu parayı veremeyiz ama direnmeniz için belge verebiliriz diyerek mendil actirdigi insanları gör. ayrica sanayi de zengin fakir ayrımı yapabilecek kimse yok olsaydı oda aç kalmazdı. sorgulama şeklin bana şu sıralar popüler olan şu Twiti hatırlattı;
Türkiye nasıl bir ülke oldu diye soran olursa; ateistler, kul hakkı yemenin haram olduğunu müslümanlara anlatmaya çalışıyor dersiniz.
Bu ataistler acaba kul hakkı yemenin haram olduğu hükmünü söylerken HARAM kelimesinin bir dini terim olduğunu unutuyorlar mı nasıl bir insan ataist oluyor onuda çözemedim yer yüzünde ki en şerefli mahluk insan olduğu için o arkadaş bunu söylemek istedi insanlar illaki insanlardan kazık yemiştir ama yine de insana yapılan bir iyilik hayvana yapılandan kat kat üstündür o anlamda demiştir o arkadaş