- 2,101
- 843
- 113
Sende burdasın bende burdayım dost maç bitsin ya sen tebrik edersin ya ben %85 şampiyon fener ben Beşiktaşlıyım bu arada taraf değilimSen ne anlatıyorsun
Sende burdasın bende burdayım dost maç bitsin ya sen tebrik edersin ya ben %85 şampiyon fener ben Beşiktaşlıyım bu arada taraf değilimSen ne anlatıyorsun
Haydi bakalım canoSende burdasın bende burdayım dost maç bitsin ya sen tebrik edersin ya ben %85 şampiyon fener ben Beşiktaşlıyım bu arada taraf değilim
Dün dinamo Moskova kaybetti beraberlik yetiyorduYa mantıklı olun milyar dolarların döndüğü bir Galatasaray son maç şampiyonluğu verirmi macera aramayin sadece Galatasaray degil son maçta sampiyonluk icin beraberligin yettigi bor maçta dunyada hicbir kulüp kaybetmez
Astrolog dediğin kişi secimde de Kılıçdaroğlu demişti o yüzden pek şey yapmamak lazım 😀Bence fenerbahçenin erkenden bulacağı bi golle galatasaray çok strese girer bi yandan astrolog kadının söyledikleri felan siz ne dersiniz tahminler
5 atar Galatasaray neyin sitresi broo o fenerli AvuntusuBence fenerbahçenin erkenden bulacağı bi golle galatasaray çok strese girer bi yandan astrolog kadının söyledikleri felan siz ne dersiniz tahminler
Şampiyon zenit olurBence fenerbahçenin erkenden bulacağı bi golle galatasaray çok strese girer bi yandan astrolog kadının söyledikleri felan siz ne dersiniz tahminler
Yanlız tutarsa kadın varya kadın trilyonluk oldurAstrolog dediğin kişi secimde de Kılıçdaroğlu demişti o yüzden pek şey yapmamak lazım 😀
Ilk golu konya atacak dakika 22 içime doğdu 🤣5 atar Galatasaray neyin sitresi broo o fenerli Avuntusu
Oldu bile zaten medya ve sosyal medya sayesinde.Yanlız tutarsa kadın varya kadın trilyonluk oldur
Fenerbahçelimisin ben Beşiktaşliyim geçen haftaki skor Galatasaraya 1 puan yetiyor skoruydu yoksa fena yapardıIlk golu konya atacak dakika 22 içime doğdu 🤣
beşiktaşlıyım emmiFenerbahçelimisin ben Beşiktaşliyim geçen haftaki skor Galatasaraya 1 puan yetiyor skoruydu yoksa fena yapardı
DedikSadece Allahin dediği olur