Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugünkü etkinliklerden kaçta kaç bekliyorsun? İçeri

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Knki forum değiştireceğiz hepinize yazacağım teker teker gece 2 gibi boşalır buralar ozman bir konu acacağım şunlar freebetleri i spinleri i alıp gitsinler bi
Forum mu değiştiriceksin...? Git tutan kim kral seni sizler gerçekten nankör insanlarsınız iki freebet iki spin alamayınca hemen forum değiştiricez ulan şans işi bu bende 2 senedir üyeyim foruma bende aktifim bende 8 de 0 şuan ama hiç böyle düşüncelere girmem hiç bir zararını görmedim forumun tam tersi hep yararı oldu o yüzden vay spin çıkmadı vay freebet yok diye ağlayıp da iki dk da satmayız biz hiç bir yeri bu dünya zaten sizin gibi düşünenler yüzünden boktan bir yer yürü git tutan yok seni kralll yolllllll....

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Hiçbirinde çıkmadı herkese hayırlı geceler

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,926
475
83
Şaka gibi 150 spin çıkmış onunda vereceği 2 3 tl 20 tl freebet çıkmadı biyerden aynı adama 2 kere çıkıyor bize tost makinası
Hayırlı olsun reis. Ona da şükret bize kafası bile çıkmadı free spinden rahatlıkla 15
20 çıkar .umarım daha fa fazla çıkar. Bugüne kadar 1000 tane etkinliğe katıldıö hiçbirinde bi sik çıkmadı. Bin tane papara etkinliğe katıldım gene çıkmadı alan kişilet hep tekrar aldı. Keşke 1.2 kez bonus alanlar biraz bekletilse de almayanlar da faydalansa. Sözde bugün aktif olan herkes kazanacaktı. 2 yıldır aktifiz bişey kazanamadık. Adamlar iki dk da hesap açtı aldı götürdü hepsini

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Forum mu değiştiriceksin...? Git tutan kim kral seni sizler gerçekten nankör insanlarsınız iki freebet iki spin alamayınca hemen forum değiştiricez ulan şans işi bu bende 2 senedir üyeyim foruma bende aktifim bende 8 de 0 şuan ama hiç böyle düşüncelere girmem hiç bir zararını görmedim forumun tam tersi hep yararı oldu o yüzden vay spin çıkmadı vay freebet yok diye ağlayıp da iki dk da satmayız biz hiç bir yeri bu dünya zaten sizin gibi düşünenler yüzünden boktan bir yer yürü git tutan yok seni kralll yolllllll....
Peki yarın kimler aktif olacak forumda sen ben yine biz bize kalıcaz bunlar birdaha foruma uğramayacak ulan kaç kişiye para attım buradan özelden isteyenlerin birini çeviremedim oldumu 10 20 gönderdim hiç birisi yok ortada

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Hep dağıttık biz şimdiye kadar kazanayım yine dağıtıcam

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Hayırlı olsun reis. Ona da şükret bize kafası bile çıkmadı free spinden rahatlıkla 15
20 çıkar .umarım daha fa fazla çıkar. Bugüne kadar 1000 tane etkinliğe katıldıö hiçbirinde bi sik çıkmadı. Bin tane papara etkinliğe katıldım gene çıkmadı alan kişilet hep tekrar aldı. Keşke 1.2 kez bonus alanlar biraz bekletilse de almayanlar da faydalansa. Sözde bugün aktif olan herkes kazanacaktı. 2 yıldır aktifiz bişey kazanamadık. Adamlar iki dk da hesap açtı aldı götürdü hepsini
Benimde sinir olduğum nokta o başka forum adminleri bile kazandı şka gibi

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
915
141
43
milyon tane etkinlik açıldı 1 tanesinde bile çıkmaz mı ya

sevk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,415
380
83
Hepsine katıldım hiç biri gelmedi yarına 500lira ödemem var napacam bilmiyorum kirayı ödemezsem ev sahibi bu sefer kesin evden çıkarır bi 20liram olsa katlardım belki onu

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,926
475
83
Benimde sinir olduğum nokta o başka forum adminleri bile kazandı şka gibi
Ne diyelim başkan ben bu laneti kabullendim artık. 1 aydır kupon yapıyorum hepsi yattı. Tek çekim olmadı borca battık 3.4 free bet aldım başka yerden yattı borç aldım yatırdım gene yattı

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Peki yarın kimler aktif olacak forumda sen ben yine biz bize kalıcaz bunlar birdaha foruma uğramayacak ulan kaç kişiye para attım buradan özelden isteyenlerin birini çeviremedim oldumu 10 20 gönderdim hiç birisi yok ortada
Kral şuan 10, tane mi ne çekiliş gir tek tek bak 1 tane bile çıkmadı bana ama şans işi bu bunlar için forum değiştiricez falan hiç hoş değil bu forumun emin ol bir çok katkısı olmuştur sana ama zararı asla özelden gönderdiğin kişilerde senin kendi tercihin lafını yapacaksan göndermesin olur biter kimse seni zorlamıypr bu muamelen yanlış