bu bildirimi nasıl yaptın ustaa onu öğrenmek istiordumValla kardesim bende bilmiyorm ki hic acmayi denemedim. Hem mobilden giriyorum ben
bu bildirimi nasıl yaptın ustaa onu öğrenmek istiordumValla kardesim bende bilmiyorm ki hic acmayi denemedim. Hem mobilden giriyorum ben
sysedatt acti konuyu ben acmadimbu bildirimi nasıl yaptın ustaa onu öğrenmek istiordum
Mac baslamadan aldim devre arasiydi 3 mac gitti kombinede 3 mac gelir insallahLe portel macina nasil 4+veriyo
2 mac gelmez 3. Mac gelir benceESSM Le Portel -ADA Blois Basket
MS +4 Handikap ev sahibi
Virtus TSB Cassino -BNL LUISS Roma
MS -17 handikap ev sahibi
Pro-Esporte Sorocaba (Wom) 21Santo Andre/Apaba (Wom)
3. Ceyrek 36.5 alt
Bu gece kendime son kuponumu oynadim sansim acik olsun gelirse gelir gelmezse saglik olsun
Le portel geliyor diger ikisi bakalim2 mac gelmez 3. Mac gelir bence
Dene donus yapabilir sansini dene icinden geciyosaAma ben reggi a ya taktim kafayı. Şu an 9 sayi geride 3.50 veriyo bidaha oynicam
Le portel geliyor diger ikisi bakalim
Belkide kismetimiz kapandi bazen tam iyi giderken kotuye donuyorSen Buralara Maç Yazmadan Kendi Çapında Kraldın . Göz Değiyor Gelmiyor , Gerek Yok .
Sen Yine Tutturup Foto At Kardaş Herkes Görsün Bence O Daha İyiydiBelkide kismetimiz kapandi bazen tam iyi giderken kotuye donuyor
Bu hırs ne anlamadım kardeşimSen Yine Tutturup Foto At Kardaş Herkes Görsün Bence O Daha İyiydi
Aynen haklisin cekimleri paylasiyorum ama kapatiyorlar diye paylasmadim son zamanlarda insallah hrp birlikte kazaniriz motivasyon icin cok tesekkurlerSen Yine Tutturup Foto At Kardaş Herkes Görsün Bence O Daha İyiydi
Adam bizi atesliyor tesvik hirsBu hırs ne anlamadım kardeşim
Valla ben basketten çok kazaniyorum 6 7 bin tl cekiyrm her ay ama ayni hızlada geri veriyorumAdam bizi atesliyor tesvik hirs