- 7,742
- 4,532
- 113
Ev maçın başından beri enteresan şekilde 10 kişi defans yapıyor daha kaleye şutu yok
Dep 60 kadar sallarsa maçı acabilirEv maçın başından beri enteresan şekilde 10 kişi defans yapıyor daha kaleye şutu yok
İçimden bir ses 2-0 dep alacak diyor ama bakalım.Dep 60 kadar sallarsa maçı acabilir
Benim de içimden bir ses arka arkaya gollerle gelecek diyorİçimden bir ses 2-0 dep alacak diyor ama bakalım.
Üst olmaz gibi duruyor ev acaip bir şekilde defans yapıyor şu dk olmuş kaleye şutu yokBenim de içimden bir ses arka arkaya gollerle gelecek diyor
Her 10 dakikaya 1 gol sığarsa neden olmasınÜst olmaz gibi duruyor ev acaip bir şekilde defans yapıyor şu dk olmuş kaleye şutu yok
Valla bak sabah japon futbol kadınlar ligi maçı vardı 7. dk da tam iy 1.5 üst alacakken 1-0 oldu. Dedim 2.5 üst alayım 10 dk da 3-0 olduHer 10 dakikaya 1 gol sığarsa neden olmasın
Kapat maçı iki dakika izleme de gol gelsinGözlerim kanadı resmen leş futbol. Bizim Samsunspor şu iki takımdan kat kat iyi takım
Kapattım zaten ev yatmaya çıkmış rezilKapat maçı iki dakika izleme de gol gelsin
Ev eskiden bol follu maclar oynuyordu bu sene tam tersi oldu italya b takimlari gibi genelde alt oluyor maclariEv maçın başından beri enteresan şekilde 10 kişi defans yapıyor daha kaleye şutu yok
Abd liginde golsüz biten bir maç görmemiştim bayadır onu geçtim futbol namına bir şey yok resmen yatmaya çıkmışlar.Ev eskiden bol follu maclar oynuyordu bu sene tam tersi oldu italya b takimlari gibi genelde alt oluyor maclari