- 269
- 9
- 18
İşin içinde para varsa her halt olur
Hımmmm okYa maç hakkında objektif olamayacaksanız yorum yapmayın amk. Emre mor saçma sapan atıldı. Kayserinin golünde faul var net dirsek geliyor adama. Kayserinin kartları net doğru hepsi. Uzatma da 9 da gol atmısız zaten 90. dakikada oyun 2 dakika durdu bunu göremeyen varsa baksın dalgasına. Hakem Galatasarayın yanında değil karşısındaydı adeta. Adem büyük temiz bir top alıyor ona faul çalıyor saçma sapan faulleri kayseriye çaldı. Saçmalamayın please.
Temasa gerek yok rakibe gidisi yetiyor hocam zaten o pozisyonda birde temas olsa kirmizi kart direkŞimdi ben maçın tamamını izledim, maç güzel zevkli bol kartlı geçti emre mora neden kırmızı verdin adama teması dahil yok ikinci sarıdan atıyorsun, üstüne her pozisyona sarı kart veriyorsun, sen sadece sahada dikilmeye gelmişsin, maçı bildiğin Var odasını yönetiyordu, böyle hakem olunmaz ki, tabi ki kendi görüşümdür..
Yok yahu "Bu ulkede futbol Galatasaraya karsi oynanan oyundur" Tovbe de Fenerbahce her sezon 17 ye 1 oynar. Fener kaybettiginde bir maci Fenerli haric herkes sevinir Bu boyledir yaniEğer sen Galatasarayliysan ben Galatasarayi birakmaya hazirim.. Tam bir Fenerli yada bjkli.
Maci seyrettin mi ? Hayir
Gollerimizde Kollari ve cizgileri ayarlayan kim gordunmu ? Hayir
Hangi pozisyon kirmizi degil izledinmi ? Hayir
Emre Mora niye kirmizi verdiler izledinmi ? Hayir!
Mensahin dirsegini gormemek icin vara gitmeyen hakem Gs lehinemi sike yapti tarafsizmisin ? Hayir
Feghouli nin net penaltisi vara gidilse Penalti izledinmi ? Hayir !
Sen Galatasaray degilde azili Galatasaray dusmanisin
Herkes yese biz yemeyiz canim kardesim.
Bu ulkede futbol Galatasaraya karsi oynanan oyundur.
Hepinize inat Şampiyon Galatasaray
Adam.icini dokmus daha 3. Haftada Sezon sonunu getiremezsin kanka biraz zamana yay bence Takma bu kadar hic kimse ligin 3. Haftasinda şike riskine girmez.Liderlik koltuğunda takılın 1-2 hafta daha zaten sezon sonunda yine geri alıyoruz eğlenin șevkiniz kaçmasın kırmızı kartların hepsi doğru 2tane verilmeyen golü var gsnin vardan hemde milimle istese adam verip gsyi yüceltebilirdi kayserinin kendi salaklığı gaza gelip yemeseydi okadar kart emre mor 1 dakika içinde atıldı hala gelip şike var falan demeyin yani bilmiyorsanız oynamayın bu oyunu