- 627
- 168
- 43
Oda iyidir 15 kişi 30 da olur herkese şans parası düşerTebrikler dost 10 kisi 50 iyidir
Oda iyidir 15 kişi 30 da olur herkese şans parası düşerTebrikler dost 10 kisi 50 iyidir
Kardesim bu site ye bende bu kadar yatirim yaptim ultrabet setrabet betkolik 4000 6000 bin hic sıkınti yasamadim suan hepsi belge istiyor sende istediler mi belge
yok ya kişi başı 10 lira atsnı da 50 kişi yararlansın ayıp ediyonOda iyidir 15 kişi 30 da olur herkese şans parası düşer
Beyler 1000 liraya bi tenis kuponu daha yapicam bu da çekilişi olsun fikir alışverişi yapalım@erhanbey22 koş koş 100 kişiye 5 tl dağıtım var
tebrikler ve bol şanslar kardeşim ben hiç anlamam tenisten zaten senin şansın var bence alışverişe girme hiçBeyler 1000 liraya bi tenis kuponu daha yapicam bu da çekilişi olsun fikir alışverişi yapalım
Yeni konu aç broBeyler 1000 liraya bi tenis kuponu daha yapicam bu da çekilişi olsun fikir alışverişi yapalım
Kardes bu konuyu kapattirican konuda para konusmak yasak yeni kupona yeni konu acican banlanirsin son uyarimBeyler 1000 liraya bi tenis kuponu daha yapicam bu da çekilişi olsun fikir alışverişi yapalım
Federer bile bıraktı beagassiyle beraber bende bıraktım tenisi
dur dur ağlatacaksın şimdi beniFederer bile bıraktı be
Hayatta ağlanacak o kadar şey var buna mı üzüldün agaFedererin son macında nadalla aglaması geldı gozumun onune 🥺🥺