Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası Beşiktaş 🦅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,646
1,738
113
O sözleri diyenlere girsin besiktasin gollü
Reis Osmanlı döneminde kurulmuş 120 yılı aşmış bir çınardır Beşiktaş öyle eksikler var rakip formda deplasman vs dinlemez çıkar arma oynar o kadar mutluyum ki ülke bu haldeyken moral oldu teşekkürler bin defa teşekkürler Beşiktaş'ım....

mesut4664

RESPECT...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,721
699
113
Bugün sabah yazdım burada bir kupona millet alay eder gibi tek banko Lyon diyordu onlara yazmıştım maç sonu kesinlikle 1 bitmez diye şimdi göremiyorum onları teşekkürler BEŞİKTAŞ'IM 🦅🦅🦅

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,952
113
Şansa bala yendi Beşiktaş. Lyon dünyaları kaçırdı. Bazen böyle sonuçlar oluyor
Şans Tabikide Olucak futbolda Sonucta Bjk okadar iyi bır kadrosu yok Gs ye gore Fb ye Gore Ama Sansa vurursak Gs Bala gote 4.3 yendi ozaman Fb nin sansı yoktu berabere kaldı o mantıkla bakarsak olaya dostum

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
212
43
Şansa bala demek doğru değil aslında evet lyon çok kaçırdı ama bu kadar pozisyon verip diri bir şekilde maça tutunabilmek hele böyle bir deplasmanda hiç kolay değil bende galatasaraylıyım ama acayip mutlu oldum zaten hocaları fln atıp tuttu türkleri mutsuz bir akşam bekliyor gibi şeyler dedi çok güzel oldu😄

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,116
4,643
113
Herkes tarihi fark beklerken her zaman ki gibi eksikliğe rağmen güldür dü yüzümüzü Beşiktaş im

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...