- 4,646
- 1,738
- 113
Öldü bitti dersin eksikleri var dersin formda lyon deplasmani fark yiyecek dersin Beşiktaş koyar geçer teşekkürler Beşiktaş'ım...
Reis Osmanlı döneminde kurulmuş 120 yılı aşmış bir çınardır Beşiktaş öyle eksikler var rakip formda deplasman vs dinlemez çıkar arma oynar o kadar mutluyum ki ülke bu haldeyken moral oldu teşekkürler bin defa teşekkürler Beşiktaş'ım....O sözleri diyenlere girsin besiktasin gollü
Kullanıcı adın gibi kara kartalsinReis Osmanlı döneminde kurulmuş 120 yılı aşmış bir çınardır Beşiktaş öyle eksikler var rakip formda deplasman vs dinlemez çıkar arma oynar o kadar mutluyum ki ülke bu haldeyken moral oldu teşekkürler bin defa teşekkürler Beşiktaş'ım....
Şans Tabikide Olucak futbolda Sonucta Bjk okadar iyi bır kadrosu yok Gs ye gore Fb ye Gore Ama Sansa vurursak Gs Bala gote 4.3 yendi ozaman Fb nin sansı yoktu berabere kaldı o mantıkla bakarsak olaya dostumŞansa bala yendi Beşiktaş. Lyon dünyaları kaçırdı. Bazen böyle sonuçlar oluyor
Sonuca bak dostum pozisyon mozisyon istatistik boş iş. Üç puanı aldı mı aldı. Tebrik et geçŞansa bala yendi Beşiktaş. Lyon dünyaları kaçırdı. Bazen böyle sonuçlar oluyor
Mourınho ınter donemı roplerı gbı konustun dostSonuca bak dostum pozisyon mozisyon istatistik boş iş. Üç puanı aldı mı aldı. Tebrik et geç
Onu bekliyenler çoğu neyseHerkes tarihi fark beklerken her zaman ki gibi eksikliğe rağmen güldür dü yüzümüzü Beşiktaş im
Mahallede the special one derler dostMourınho ınter donemı roplerı gbı konustun dost
Fener super kadro var ilk yari maci izledim fener cok yavaş oynuyorFener de yenseydi matbet e fena giriyordu bugün
Hafta sonu elimizden kim alacak sizi fazla sevinme hafta sonu aglıycanız🤣🤣🤣Öldü bitti dersin eksikleri var dersin formda lyon deplasmani fark yiyecek dersin Beşiktaş koyar geçer teşekkürler Beşiktaş'ım...
Mou ıcın Eskıde kaldı dıyolar sende de mı oyleMahallede the special one derler dost