Üslubu bozmayalım bol şanslar. İzlemediğimiz maçlar hakkında skora aldanıp yorumlarda bulunmayalımHerneyse git kumarini oyna dostum siktir et bjk sen
Üslubu bozmayalım bol şanslar. İzlemediğimiz maçlar hakkında skora aldanıp yorumlarda bulunmayalımHerneyse git kumarini oyna dostum siktir et bjk sen
Beni alintilamazsan sevinirim birdakine bu üslubu mumla ararsın yoksaÜslubu bozmayalım bol şanslar. İzlemediğimiz maçlar hakkında skora aldanıp yorumlarda bulunmayalım
Oğlum şans rakibin yanında diyecek ne yaşadın elfsborg dediğin takım 24 milyon Euro değeri var icardi+osimhen yıllık maaş 3 gol yiyip son dakika çaprazdan kacirmasalar puan kaybı olacak maçı Lyon deplasmanı ile kiyaslayacak ne kafa yaşadın merak ettimÜzücü olması ayrı şans demen ayrı. Şans gsnin rakibinin yanındaydı. Maçı izlemediğin çok belli neyse
Oğluna başlatma üslubuna dikkat et. Sen okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben Lyon’la elfsborgu mu karşılaştırıyorum? Bjknin şans yanındaydı o kadar. Siz diyorsunuz gsninde şans yanındaydı demekki maçı izlememişsiniz gsnin neler kaçmış bilmiyorsunuz skora aldanıp atlıyorsunuz.Oğlum şans rakibin yanında diyecek ne yaşadın elfsborg dediğin takım 24 milyon Euro değeri var icardi+osimhen yıllık maaş 3 gol yiyip son dakika çaprazdan kacirmasalar puan kaybı olacak maçı Lyon deplasmanı ile kiyaslayacak ne kafa yaşadın merak ettim
lE havle vela hadi birader işine bak hadi kardeşOğluna başlatma üslubuna dikkat et. Sen okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben Lyon’la elfsborgu mu karşılaştırıyorum? Bjknin şans yanındaydı o kadar. Siz diyorsunuz gsninde şans yanındaydı demekki maçı izlememişsiniz gsnin neler kaçmış bilmiyorsunuz skora aldanıp atlıyorsunuz.
Salça olan sensin sen işine bakcanlE havle vela hadi birader işine bak hadi kardeş
Tek maçta herşey olur. Aradaki oyunun kalite farkı uzun lig maratonunda ortaya çıkar. Bunu ben söylemiyorum Guardiola, Klopp gibi teknik adamlar söylüyor. Bu iki takım aynı ligde olsa Lyon Beşiktaş'a en az 20 puan fark atar. Hadi o kadar büyük konuşmayayım ama pozisyon mozisyon boş iş değil benceSonuca bak dostum pozisyon mozisyon istatistik boş iş. Üç puanı aldı mı aldı. Tebrik et geç
Tesekkurler galatasaray 😎@fkartal1992 noldu pazartesi görüşürüz diyodun iddalı konusuyodun böyle koyup geçerler
Dünyaları kaçırdık be bugün ırz düşmanının bugün morali yoktu olsun be sahada ölüsü yine yetti Beşiktaş'a
Rezil bir beşiktaş futbolu izledik bugün🤣🤣
Nealakası Var Bilader Turkıyedır Gs demen ŞimdiTÜRKİYEDİR GALATASARAY NOKTA
Düzgün konus lan@fkartal1992 noldu pazartesi görüşürüz diyodun iddalı konusuyodun böyle koyup geçerler
Dünyaları kaçırdık be bugün ırz düşmanının bugün morali yoktu olsun be sahada ölüsü yine yetti Beşiktaş'a
Rezil bir beşiktaş futbolu izledik bugün🤣🤣
Burası BJK yazmış ta arkadaşNealakası Var Bilader Turkıyedır Gs demen Şimdi
konu Besıktas konusu ondan oyle yazmıstır senin O sekıl yazman Biraz Sacma OlduBurası BJK yazmış ta arkadaş