- 31,888
- 13,783
- 113
Isimizin ters qitmediqi qunu qunden saymiyoruz yasamadik diyoruz o qunu
Bi basaramadiqinda sonuna qeldik. Eline emeqine saqlik dostbeyler kumar işte böyle birşey aw ya gitti onca emek boşa kurallar çok sıkıntı bilseydim girişmezdim bu işe hakkınızı helal edin yorduk o kadar ama olmadı
Sknti yok dost maksat spor olsun vakit qecti hem 😍😍qonuller bir olduktan snravalla kendimi geçtim size atamadım diye üzüldüm takrardan kusura bakmayın
eyvallah savaş sövüyodur ulan 6 k yı gördük olmadı ya 5k yı da 5 dk sıfırladık neyse diyelim hayırlı geceler ben bu dertle iyi uyurumSknti yok dost maksat spor olsun vakit qecti hem 😍😍qonuller bir olduktan snra
Savas suan bizi duymuyordur kafasi daqinikmis biraz sabah olduqunda baya cinlatabulir kulaqimizi 😂😂 kısmet deqilmis be. Dost bu dertle uyunulmazda baska ne ypilir biraz rakamlar tepende uçusur sonra yavas yavas o sinirlr uyursun😂😂😄eyvallah savaş sövüyodur ulan 6 k yı gördük olmadı ya 5k yı da 5 dk sıfırladık neyse diyelim hayırlı geceler ben bu dertle iyi uyurum
aynen hadi dost iyi gecelr gecen güzel olsun gerçi sabah olduSavas suan bizi duymuyordur kafasi daqinikmis biraz sabah olduqunda baya cinlatabulir kulaqimizi 😂😂 kısmet deqilmis be. Dost bu dertle uyunulmazda baska ne ypilir biraz rakamlar tepende uçusur sonra yavas yavas o sinirlr uyursun😂😂😄
Hayırlı sabahlar iyi uykular😊aynen hadi dost iyi gecelr gecen güzel olsun gerçi sabah oldu
Zorbetorspinde de 300 e 450 alıyorsun min maks çekim 10 katı deneyelim bakalım hedefe ulaşırsak bir kaç arkadaşa ulaşırım