- 8,643
- 3,684
- 113
Sonny ericsson vardı lan ne telefondu be birde kısa antenli Nokia 😂5110....3310 tarihin unutulmaz telefonları ddD
Sonny ericsson vardı lan ne telefondu be birde kısa antenli Nokia 😂5110....3310 tarihin unutulmaz telefonları ddD
Barismanconun gül pembe melodisini ogrenecem diye ne ugrasmistim ddDSonny ericsson vardı lan ne telefondu be birde kısa antenli Nokia 😂
Dm fixSonny ericsson vardı lan ne telefondu be birde kısa antenli Nokia 😂
Dm fixBarismanconun gül pembe melodisini ogrenecem diye ne ugrasmistim ddD
Fa sol la si do ddD
Dm fixnokia nedir aq yıl olmus 2024
Bizim sana doğum günü hediyesi vermemiz gerek aslındaDm fix
doğru dıyon reis hakkaten aglanacak haldeyizBizim sana doğum günü hediyesi vermemiz gerek aslında
Yazdım reisDm fix
Oynayan varsa beraber takip edelim ben oynadımEkli dosyayı görüntüle 630743alin parayı vurun ben oynayamiyorsun siz oynayin
Naptın Suat nasıl geçti doğum günü bonuslari cekebildinmi bisiler@Doncaster nerdesin la
Tebrikler umarım şanslı gelir doğum günün@Doncaster nerdesin la
Berbat yani 1 2k toplam dogum gunu bonusundan cektim ya da cekmedim duzgun veren 3 yer vardi tumbet betgaranti vbet digerleri bosNaptın Suat nasıl geçti doğum günü bonuslari cekebildinmi bisiler
İngiltere de@Doncaster nerdesin la
Benimde dündü,elle tutulur bonus yoktuBerbat yani 1 2k toplam dogum gunu bonusundan cektim ya da cekmedim duzgun veren 3 yer vardi tumbet betgaranti vbet digerleri bos
Bol şanslarFransa strasbpurg maci 164 olur aldik betco allaha emanet yine