6 senemizi verdik beşiktaşaBeşiktaş la ne etileri
Reis var ol eyvallah baş tacısın. 🙏 para bulunur muhabbetimiz güzel olsun.Senin varlığın yeter dost butra rolingi yapar sen yanımızda ol yeter
Bol sans la bende travesti okuyorum dedim ne oluyor lan basket takımı mi kurdular
Bol sans
Bol şanslar abi
At kendini Gürcistana anlaş bi siteyle al demo bakiyeleri yap slot yayını missler gibiAmele , köle ne dersen de aynı yol . Herkes bi nevi köle bu devirde dost
Fena çakıldık be dost ..6 senemizi verdik beşiktaşa
Sinanpaşa ortabahçedeydik
Son 2 sene nispetiye
2 aydır yatış. icra is coming
Benden söz ederken @ koyun la6 senemizi verdik beşiktaşa
Son 2 sene nispetiye
Burada olanlari al dost tek tek yazmiyor herkes joe uyucak onu cikarirsin
4 aydır alanyadaydım bende sezon diye gittim istanbuldayken maçka parkı beşiktaş ortaköy osmanbey aralarında gidip geliyodum ama sabit yerim akaretler6 senemizi verdik beşiktaşa
Son 2 sene nispetiye
Dost bende anksiyete var bakma burda çenem düşüyor toplumda mağara insanı gibi oluyorum 😁😁 yayıncılık mümkün değil yapamam 😅At kendini Gürcistana anlaş bi siteyle al demo bakiyeleri yap slot yayını missler gibi
O zaman 7-8 kişi oluyor dostum bakıp sana yazayımBurada olanlari al dost tek tek yazmiyor herkes joe uyucak onu cikarirsin
Bol şanslar dost
Beyond eski favorim abi 👋🏼4 aydır alanyadaydım bende sezon diye gittim istanbuldayken maçka parkı beşiktaş ortaköy osmanbey aralarında gidip geliyodum ama sabit yerim akaretler