- 2,008
- 2,179
- 113
Takip ederken uyuya kalmışım benide Nuh'un gemisine alın yav😅😅Burada olanlari al dost tek tek yazmiyor herkes joe uyucak onu cikarirsin
Takip ederken uyuya kalmışım benide Nuh'un gemisine alın yav😅😅Burada olanlari al dost tek tek yazmiyor herkes joe uyucak onu cikarirsin
Dmden yaz bastan sona olani ama dostO zaman 7-8 kişi oluyor dostum bakıp sana yazayım
Ya lavuklar tavşan maskesiyle yapıyo hadi onu geçtim yapay zekayla video çekiyolarDost bende anksiyete var bakma burda çenem düşüyor toplumda mağara insanı gibi oluyorum 😁😁 yayıncılık mümkün değil yapamam 😅
En büyük bilmem ama çok büyükDmden yaz bastan sona olani ama dost
Baska zamana hemso 20 kisi aliriz o zmanTakip ederken uyuya kalmışım benide Nuh'un gemisine alın yav😅😅
Agacım sana bi tavsiye herkese abi çekme boşver yaşça küçüğübe bile abi diyonBeyond eski favorim abi 👋🏼
Ufff kalltıBaska zamana hemso 20 kisi aliriz o zman
Tecrübeli adamBurada olanlari al dost tek tek yazmiyor herkes joe uyucak onu cikarirsin
saygıdan abi 16 yaşımdan beri esnafım ağız alışkanlığı veya mizaç diyebiliriz bazı şeyler değişmiyor küçük bir şey bu da zatenAgacım sana bi tavsiye herkese abi çekme boşver yaşça küçüğübe bile abi diyon
Eskiden çok izlerdim yayın vs bıraktım sonra . Yapay zeka ile video he.. neler yapıyorlar vay beYa lavuklar tavşan maskesiyle yapıyo hadi onu geçtim yapay zekayla video çekiyolar
Sular yükseldi boğul diyorsun yani hemşo 😅Baska zamana hemso 20 kisi aliriz o zman
Yaş kacsaygıdan abi 16 yaşımdan beri esnafım ağız alışkanlığı veya mizaç diyebiliriz bazı şeyler değişmiyor küçük bir şey bu da zaten
4 milisaniye82-79
Son 17 saniye 44 salise