- 88,564
- 48,103
- 113
24 sn var fauller full
22Yaş kac
Iyi cevirdiler dost
Valla la adam sanal gerçeklik gözlüğü mğ ne var adını unuttum onu takmış zar attırıyo dümenden şu oyunda spin kazandın diyip video çekiyo ne çikarsa adama atıyor deli etkileşim alıyolar yok kumarla araba alıyorım yok motor alıyorum falanEskiden çok izlerdim yayın vs bıraktım sonra . Yapay zeka ile video he.. neler yapıyorlar vay be
Keşke 22 ye geri dönsem... aga be .. kıymetini bil genç dost. Çabuk geçer zaman...
Sen bildiğin yoldan yürü dost saygılı olmak her zaman iyidirsaygıdan abi 16 yaşımdan beri esnafım ağız alışkanlığı veya mizaç diyebiliriz bazı şeyler değişmiyor küçük bir şey bu da zaten
Way aw adama bak lan utanmasa sadece kendini yazicakmis awk
Bak yazamadım bile bi el at @CutamaniacUfff kalltı
öyle abi çok hızlı geçiyor geçerkende bir sürü şey alıyorKeşke 22 ye geri dönsem... aga be .. kıymetini bil genç dost. Çabuk geçer zaman...
Bana abi diyebilirsin 😁
Abi adamlar aşmış.. milleti fena yiyorlarValla la adam sanal gerçeklik gözlüğü mğ ne var adını unuttum onu takmış zar attırıyo dümenden şu oyunda spin kazandın diyip video çekiyo ne çikarsa adama atıyor deli etkileşim alıyolar yok kumarla araba alıyorım yok motor alıyorum falan
Doğru söylüyorsun abi sağolasınSen bildiğin yoldan yürü dost saygılı olmak her zaman iyidir
Benden söylemesi kardeşim lavuklara abi çekip pohpoh çekme sonra üstüne çıkmaya çalışır ezilen olursunsaygıdan abi 16 yaşımdan beri esnafım ağız alışkanlığı veya mizaç diyebiliriz bazı şeyler değişmiyor küçük bir şey bu da zaten
Hayır sen dayısın 😅😁Bana abi diyebilirsin 😁
Oda olurHayır sen dayısın 😅😁
Senide yazdık ağabey bu aralar sürekli beni ofsayta düşürmeye çalışıyorsun ama ben defans arkasına sarkarsam ofsayta düşmemWay aw adama bak lan utanmasa sadece kendini yazicakmis awk