- 88,233
- 47,949
- 113
Bol sans suatimGelmez ama gelirse konu icindn ulasirim
@JoeQuanqa gel ak hala bosnayi takip ediyorEkli dosyayı görüntüle 636906
Bol sans suatimGelmez ama gelirse konu icindn ulasirim
@JoeQuanqa gel ak hala bosnayi takip ediyorEkli dosyayı görüntüle 636906
He yav ozelleri almistik patladi hepsi hakan mal mal kerem orkun kendi takimlarinda ucuyorlar milli takimda copO değilde bizimkiler penaltıdan gol attı iptal ahahba gene bizimkiler aynısı çift ayak vurdu kaydı hakan allahım
Ya bizimkilerde bi şansızlık var bide ya gol olan top iptal olur ya kaçırır bizimkiler atsada olmuoHe yav ozelleri almistik patladi hepsi hakan mal mal kerem orkun kendi takimlarinda ucuyorlar milli takimda cop
Gordum la iyi attiİrfana bak çabuk @butragueno
Nese karadağ hadiGordum la iyi atti
Ak almanya atti yav bosnanin ak ne guzel seciyodum bir anda seytan durttu 3.33 orani gorunce sokuk bosnaNese karadağ hadi
Macarın oran da 2.80 dı ne fark edermişAk almanya atti yav bosnanin ak ne guzel seciyodum bir anda seytan durttu 3.33 orani gorunce sokuk bosna
Italya yedi ak israili savastasin ne gol atiyonMacarın oran da 2.80 dı ne fark edermiş
Suvatın naç italyada sıcacık atıyorlar ondan karadağ atsa o tm daItalya yedi ak israili savastasin ne gol atiyon
Neyse almanya korner 7 olsun bisey kazanmiyoz ama en azindan 0 lamiyoz o zmanda ulasicam bu da gelmezse artik pencere acik atlicamSuvatın naç italyada sıcacık atıyorlar ondan karadağ atsa o tm da