- 32,008
- 15,766
- 113
Ula bide şükret şükret ya kaybetseydin belkide böyle kazanacan kadere inan suvatımYok sonuclammiyor yav ms beklemesek bari Ekli dosyayı görüntüle 643062
Ula bide şükret şükret ya kaybetseydin belkide böyle kazanacan kadere inan suvatımYok sonuclammiyor yav ms beklemesek bari Ekli dosyayı görüntüle 643062
Birazdan sonuçlanır betco yu az çok biliyorsam 1.yarı bitmeye yakınYok sonuclammiyor yav ms beklemesek bari Ekli dosyayı görüntüle 643062
galiba komple altyapıda sıkıntı var maçsal olmayabilirYok sonuclammiyor yav ms beklemesek bari Ekli dosyayı görüntüle 643062
Bak bu doğru dost Karas bile görse büyüğüm geldi der çeker giderForuma atınca kazanamıyor okan dost arka planda içinden geçiyor büyük kumarbaz. Archie Karas bok yemiş yanında
5k dan sonrasini anlatmadik ama joecigimBizim hiç haberimiz olmuyor böyle şeylerden suvatım ayıp dğimi
Zaten konuda cok kisi vardi alti ustu 2 kissiye ulaicazUla bide şükret şükret ya kaybetseydin belkide böyle kazanacan kadere inan suvatım
Sen hedefe ulaş daZaten konuda cok kisi vardi alti ustu 2 kissiye ulaicaz
Onu 3 kişi düşünsün suvatım boşverZaten konuda cok kisi vardi alti ustu 2 kissiye ulaicaz
Sende hikayeleri yarım yamalak anlatıyon olmaz böyle5k dan sonrasini anlatmadik ama joecigim
O yüzden takip etmiyoruz suatım dostlarımız kazansınZaten konuda cok kisi vardi alti ustu 2 kissiye ulaicaz
Ulan 2gb internet var wifi gitti onu da kullanamayız şimdiNeyse az takilin dizi falan izleyin umut yok gibi simdilik
Bol sans suat@Ptr2888 tesekkur ederim yaparsak 1.5k sponsora ayrica 2kisiye ulasirim
2 per bitsin geçerAyni mac alt garantiydi kacti
Iste roll olssydi internt olmadan heyecanUlan 2gb internet var wifi gitti onu da kullanamayız şimdi
Ve yattiIste roll olssydi internt olmadan heyecan
Geçtiniz hesabaVe yatti