- 21,160
- 17,497
- 113
Ağlayacam şimdi ikinci adım nerde
1 den 0 bitti aynen hellal5 gelmesi lazım
2 3 kurtarmaz beni artık. La bugun kuponlara bakıyordum manyağın biri kızılyıldız maçına 1/0 yada 2/0 atmıştı tutturdu herhalde ilk yarısını hatırlamıyorum 40 küsür orandı uzamış maç
Sokucam limit var her macta cektim ne yapamAğlayacam şimdi ikinci adım nerde
daha mantıklıSokucam limit var her macta cektim ne yapam
Bülten yok herkes aynı maçlara basıyor limitliyor ibnelerSokucam limit var her macta cektim ne yapam
Ekonomik sebeplerden ötürü kesim işlemlerimiz 2.bir emre kadar askıya alınmıştırAğlayacam şimdi ikinci adım nerde
Tebrikler dost
Dokunmayın çok fenayımEkonomik sebeplerden ötürü kesim işlemlerimiz 2.bir emre kadar askıya alınmıştır
Hocam benim bir arkadaş var çatır çatır kupon yapıyor bende sezercik gibi izliyorum 😁😁Dokunmayın çok fenayım
Bol sans suatTesk bir dost
Ulasirsak bakariz duruma
Dost vala diyecek çok şey var da tesiri olmicakHocam benim bir arkadaş var çatır çatır kupon yapıyor bende sezercik gibi izliyorum 😁😁
- çok mu tatlı
-ımhhhh baldan tatlı
bir gün bende yicem
Bol şansBaktim cekim gelmiyor şansa bunda da limit varmis aldik Ekli dosyayı görüntüle 639509
Bol şanslar tekrarBaktim cekim gelmiyor şansa bunda da limit varmis aldik Ekli dosyayı görüntüle 639509
hayde gelsinBaktim cekim gelmiyor şansa bunda da limit varmis aldik Ekli dosyayı görüntüle 639509
Bak sen şu işeBaktim cekim gelmiyor şansa bunda da limit varmis aldik Ekli dosyayı görüntüle 639509