Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno / Kasa 2k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Lebron 4 defa yapmis la ust uste dunde alperende yapmis
Dün Alperen nasıl yaptı aklıma almadı.son per bayağı fark vardı normalde oyuna girmez oyuna aldılar hiç TD ihtimali yokdu asistide ribaunduda kötüydü karambole yaptı yada sırf TD yapsın diye oyuna aldılar.dun lebronu oynadım bn ama haliburton asistinden yattim

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,736
30,960
113
Dün Alperen nasıl yaptı aklıma almadı.son per bayağı fark vardı normalde oyuna girmez oyuna aldılar hiç TD ihtimali yokdu asistide ribaunduda kötüydü karambole yaptı yada sırf TD yapsın diye oyuna aldılar.dun lebronu oynadım bn ama haliburton asistinden yattim
Bro vallaha alperenin orani bilmiyom ama gecen senin 26 orandan sonra aklima geldi bir kac mac denenir dedim zaten double double i her mac yapiyor 10 asist yapti mi icerde kesin orani cok yuksekti ama dun nba hic alamadik

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,817
26,221
113
Bro vallaha alperenin orani bilmiyom ama gecen senin 26 orandan sonra aklima geldi bir kac mac denenir dedim zaten double double i her mac yapiyor 10 asist yapti mi icerde kesin orani cok yuksekti ama dun nba hic alamadik
Dayıya oran sorduk siklemedi
Valenciennes : hakettiysem eyvallah

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,282
66,610
113
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...