Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno / Kasa 400 Hedef 1 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Kanka oyuna giriyom 6 7 8 defa kirmizi ya da siyah gelmis misal basiyom ayni sekil tersi aninda seri bozuluyor ak
Ya ben bı ara zlot mu neydi kod almıştım girdim o rulet oyununa baktım 3 kere kırmızı gelmiş dedim kırmızı gelmez artık siyah gelene kadar beklim 10 kere üst üste kırmızı gelmişti aq 🤣

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,942
17,282
113
Ya ben bı ara zlot mu neydi kod almıştım girdim o rulet oyununa baktım 3 kere kırmızı gelmiş dedim kırmızı gelmez artık siyah gelene kadar beklim 10 kere üst üste kırmızı gelmişti aq 🤣
Ben minesa girmiştim kasa 1800 falan 2k olsa 200 çekecem. İlk denemede bomba gelmişti aq

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,538
30,698
113
Ben iste bazen yakaliyom onlarida kayip bonusuyla falan olunca kasa en fazla 500 1k oluyor yuksek basinca aninda batiyoz ak oyununda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...