Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno Kasa 400 Hedef 2k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Kıpkırmızı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,636
15,523
113
Ula ne gudubeti her gün farklı bir eleman replay atıyor ben anca tassamı kaşıyorum 7/24
Dost küfür yasak lütfen o kelimeyi yazamıyorum etme orayı kast etmedim şuan bu konudakiler maxwin gudubeti sende geldin daha zende gudubet oldun alaman

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,271
113
Oha nirvana valla üstü yok
Vallahi ben böle bişe ne gördüm ne duydum.dunde başka bişey öğrendim Filipinler Ligi'nde 4luk basket varmıs hamina goyem o neymiş lan 😁 sadece o ülkede varmış o iş.arkadas alt almış son yopta adam 4luk atmış 1 sayıyla yatmış o anlattı.netden bakdim harbiden ligde 4luk çizgisi var

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,016
6,336
113
Vallahi ben böle bişe ne gördüm ne duydum.dunde başka bişey öğrendim Filipinler Ligi'nde 4luk basket varmıs hamina goyem o neymiş lan 😁 sadece o ülkede varmış o iş.arkadas alt almış son yopta adam 4luk atmış 1 sayıyla yatmış o anlattı.netden bakdim harbiden ligde 4luk çizgisi var
Orta sahadan mi atmış...bizim inekşabanin basketini hatirliyon dimi.?onada 12lik verirler ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...