- 55,521
- 29,810
- 113
1.5 yetiyo dedin aldik senden aliriz 2k yi puhajja8 lira eksik hammina şimdi 8i yapayım derken parayı kaybedermişsin 😁
1.5 yetiyo dedin aldik senden aliriz 2k yi puhajja8 lira eksik hammina şimdi 8i yapayım derken parayı kaybedermişsin 😁
Bi el slot blackjack is tamam8 lira eksigimiz var bu gelir ordan sifirlariz
Dost küfür yasak lütfen o kelimeyi yazamıyorum etme orayı kast etmedim şuan bu konudakiler maxwin gudubeti sende geldin daha zende gudubet oldun alamanUla ne gudubeti her gün farklı bir eleman replay atıyor ben anca tassamı kaşıyorum 7/24
Vallahi ben böle bişe ne gördüm ne duydum.dunde başka bişey öğrendim Filipinler Ligi'nde 4luk basket varmıs hamina goyem o neymiş lan 😁 sadece o ülkede varmış o iş.arkadas alt almış son yopta adam 4luk atmış 1 sayıyla yatmış o anlattı.netden bakdim harbiden ligde 4luk çizgisi varOha nirvana valla üstü yok
5 farkı koyduk..vermeyizYok ama beraberlik kaybeder
Slotta kesin gider la rulette 8 16 32 diye kirmiziya basariz o kolay gelsindeBi el slot blackjack is tamam
Bol sanslar agalar ben bi aç bitir labne dürüm edemDost küfür yasak lütfen o kelimeyi yazamıyorum etme orayı kast etmedim şuan bu konudakiler maxwin gudubeti sende geldin daha zende gudubet oldun alaman
Birde atis arjantin de fena degil ben bizimkileri biliyom sadece
Orta sahadan mi atmış...bizim inekşabanin basketini hatirliyon dimi.?onada 12lik verirler ozamanVallahi ben böle bişe ne gördüm ne duydum.dunde başka bişey öğrendim Filipinler Ligi'nde 4luk basket varmıs hamina goyem o neymiş lan 😁 sadece o ülkede varmış o iş.arkadas alt almış son yopta adam 4luk atmış 1 sayıyla yatmış o anlattı.netden bakdim harbiden ligde 4luk çizgisi var
Bro 1.50.5 yetirdu ben yuvarladim awk.neyse her alanda geçerli deilmi bu aviatorde yaparsın 8 lira heralde1.5 yetiyo dedin aldik senden aliriz 2k yi puhajja
Affiyet olsun dostBol sanslar agalar ben bi aç bitir labne dürüm edem
Yok blackjackin slot kismi varya onu dedim. Yoksa slot oynanir mi kasa gider 🤣Slotta kesin gider la rulette 8 16 32 diye kirmiziya basariz o kolay gelsinde
1.01 orana basarız ddD1.5 yetiyo dedin aldik senden aliriz 2k yi puhajja