Dayı çok sık kumar oynuyorum anladın mı dünyanın en ugursuzu olsa bir kere denk gelirdiEniste bünye alismadi mi artik alismasi gerek artik misal bende alisti baya
Dayı çok sık kumar oynuyorum anladın mı dünyanın en ugursuzu olsa bir kere denk gelirdiEniste bünye alismadi mi artik alismasi gerek artik misal bende alisti baya
Ok2 fatura ödesem kisi basi 25 ancak yollaybiliriz aw para mi artik
Pavyon hesabı falan mı bu neyin faturası2 fatura ödesem kisi basi 25 ancak yollaybiliriz aw para mi artik
Olmaz gizli gizli izliyorum maçı kimse farketmesim diye gerçi izlemesemde olur zaten geldi de zevkler ve renkler tartışılmaz canım izlemek istediLa git uyu yattik zaten
Bizde oynuyozda boş eniste cok oynarsan zaten para kalmiyorDayı çok sık kumar oynuyorum anladın mı dünyanın en ugursuzu olsa bir kere denk gelirdi
Ok mr yrkOlmaz gizli gizli izliyorum maçı kimse farketmesim diye gerçi izlemesemde olur zaten geldi de zevkler ve renkler tartışılmaz canım izlemek istedi
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun be suvatım senın hakkından Abuzer gelir şiimdi boşver size bol şansBizde oynuyozda boş eniste cok oynarsan zaten para kalmiyor
Yakın zamanda zebra dayi gibi olacaksın dost hayirli akşamlarDayı çok sık kumar oynuyorum anladın mı dünyanın en ugursuzu olsa bir kere denk gelirdi