- 13,783
- 7,063
- 113
56-67
Küfürlü konuşmazsan sevinirim benim kimsenin roll üne ihtiyacım yok@Cutamaniac , @nişantaşı , @Novasky 50 kere roll yaptırsa 51. yi neden yaptırmadı diye küsüyor millet. Bu ne şımarıklık aq 🤣 🤣
Ne bekleniyor dost ?
Bizimkiler dengesiz yav her sey olabilir ama suan avantaj depteGuuzel seri
Espri yapıyorum dostSecti zaten. Sen o ara max win falan aliyordun. 10dan fazla secmistir
Bizimkiler gordugum en kotu u18imiz olabilir. Biz altyapilarda teror estirirdik bu jenerasyon ya küçük ya da cidden yeteneksizBizimkiler dengesiz yav her sey olabilir ama suan avantaj depte
Kisaltmayi nokta ile gecistiremedim, sinirlendim bir an kusura bakma. Ama gercekler acidir hosuna gitse de gitmese de derim ben. Kimseye ihtiyacın yoksa kimseyi etiket etmeye de ihtiyacın yoktur.Küfürlü konuşmazsan sevinirim benim kimsenin roll üne ihtiyacım yok
Anlamadım dostNe bekleniyor dost ?
U18 ler genelde oyle yeteneksiz gorunuyor ama iyi attilarBizimkiler gordugum en kotu u18imiz olabilir. Biz altyapilarda teror estirirdik bu jenerasyon ya küçük ya da cidden yeteneksiz
Bakalim favori bizdik mac basi ama hirvatlar da fena degilU18 ler genelde oyle yeteneksiz gorunuyor ama iyi attilar
Eyvallah meraklı köfteci yine işinin başındasın mezar kazmaya başla artık geç kalacanKisaltmayi nokta ile gecistiremedim, sinirlendim bir an kusura bakma. Ama gercekler acidir hosuna gitse de gitmese de derim ben. Kimseye ihtiyacın yoksa kimseyi etiket etmeye de ihtiyacın yoktur.
Pp sergen Yalçın çok iyiydi beU18 ler genelde oyle yeteneksiz gorunuyor ama iyi attilar
Suatim sen nerelerdesin yahu.bayagidir göremiyorum bı sıkıntı yokdur inşallah karses@nişantaşı dayiya tesekkurler aksama para bulup geri dönuş rolllü yapacaktik dayi sagolsun simdiye imkan sagladi birazdan baslariz bir kisi secilip roll verilecek
Ben kendi işime bakıyorum başkasının işine karışmıyorum en azindan 🤣Eyvallah meraklı köfteci yine işinin başındasın mezar kazmaya başla artık geç kalacan
Mezarımı derin kazın dar olsun 😃