- 56,912
- 31,234
- 113
Bol şanslar abimGelirse takip eden olursa 2 kisiye ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 661605
Demek cleveland serisine son verecez he suvatim😆😆 bol sanslarGelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 661606 Ekli dosyayı görüntüle 661605
Suat abi girdiyse gelir bu abiDemek cleveland serisine son verecez he suvatim😆😆 bol sanslar
Bol sans takipteyizGelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Bol sans bro.jokic yok biliyosun dimi?Gelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Aynen bro asil hedef mac clevBol sans bro.jokic yok biliyosun dimi?
Bol şans dostumGelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Puahhahah bostonun oran daha yuksekti dusurduler clev icin buyuk sinav vakti gecedebilir tokezleyedebilir ama 5.10 oran denenir 6 fark kazanirina. Sonucta mac kaybetmemis takim. boston tabi cok cok iyi 20 farkta atabilir ama yeniledebilir benceDemek cleveland serisine son verecez he suvatim😆😆 bol sanslar
Hadi ben uyudumPuahhahah bostonun oran daha yuksekti dusurduler clev icin buyuk sinav vakti gecedebilir tokezleyedebilir ama 5.10 oran denenir 6 fark kazanirina. Sonucta mac kaybetmemis takim. boston tabi cok cok iyi 20 farkta atabilir ama yeniledebilir bence
Saka bir yana ben de deneyecem kasa olursa kanks. Adamlar vura vura geliyor 5.10oran kacmazPuahhahah bostonun oran daha yuksekti dusurduler clev icin buyuk sinav vakti gecedebilir tokezleyedebilir ama 5.10 oran denenir 6 fark kazanirina. Sonucta mac kaybetmemis takim. boston tabi cok cok iyi 20 farkta atabilir ama yeniledebilir bence