Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyü Yapıldı Mı

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
259
63
geçmiş olsun detaylı bilgi için dm at ama harbi geçmiş olsun kolay kandırmışlar

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
CHELSA- NOTHINGAM maçında kesinlikle büyü yapıldı

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,257
113
aynı ip den başka bir oyuncu mevcut olduğu icin büyü geçersiz

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
881
113
Geçmiş olsun seni sihirli annemdeki taciye ceviricek ipi veren kişi

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,285
4,634
113
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Büyü olup olmadığını kendin anlayabilirsin

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,607
1,311
113
Aynısı başıma geldi b SK olduğu yok at ipi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,054
2,819
113
Adam el çabukluguyla kopmuş ipi almış saglam ipi koymuş bu kamilde inanmış 😁

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,717
11,758
113
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Kumar var alkol var zina var büyü degil tapınakla gezsek azdır kanka

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
257
63
Konu nezdinde sadece sadece şunları söylemek istiyorum. Büyü ve nazar haktır. Hak demek gerçek ve doğru olandır.

Yani varlıklarından şüphe yoktur. Ayrıca İslam diniyle ve diğer dinlerle herhangi bir alakası yoktur. Değişik ritüellerle yapılan farklı enerjileri bir hedefe odaklayan kimine göre ütopya olan bir alandır.

Tüm dinlerde bunları kullanan şarlatanlar vardır. Bunlara hoca demek , hocalara büyük saygısızlıktır.

Nazar dediğin şeyde negatif enerjiden ibarettir. Böyle bir durum sizde hasıl olduğunda üzerinde bir ağırlık , sık esneme iştahsızlık gibi haller yaşarsınız.

Tabi bunlar olduğunda bende nazar var diyerek yan gelip yatmakta cahilliktir. Öncelik olarak doktora gitmeniz gerekiyor. Temiz kağıdı aldıktan sonra emin olabilirsiniz ki artık sizde mental bir sıkıntı var.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
1,551
113
Şu dünyaya zaten bizden üstün meziyetleri olan bi uzaylı ırk gelip kendini tanrı diye tanıtsa dünyanın en az yarısı inanır