- 288
- 259
- 63
geçmiş olsun detaylı bilgi için dm at ama harbi geçmiş olsun kolay kandırmışlar
İp bende resmini atacağım dosya büyük yazıyorgeçmiş olsun detaylı bilgi için dm at ama harbi geçmiş olsun kolay kandırmışlar
Konuyu dağıtmayalım teşekkürler benim için önemliCHELSA- NOTHINGAM maçında kesinlikle büyü yapıldı
İbretlik bi maç istiyosan buyur dünkü maç 9 dakika uzatma verilmişti +15 oynandı 2 penaltıCHELSA- NOTHINGAM maçında kesinlikle büyü yapıldı
Büyü olup olmadığını kendin anlayabilirsinMerhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Şaka bir yana Sen onları takma kardeşim dilenciligin bir yöntemi oda hastanelerde büyük sehirlerde falan banada çok denk geliyor müslüman değilim diyip s. ediyorumKonuyu dağıtmayalım teşekkürler benim için önemli
Fiorentina maçında 3 penaltı kaçtı ona ne demeli 🤣🤣🤣İbretlik bi maç istiyosan buyur dünkü maç 9 dakika uzatma verilmişti +15 oynandı 2 penaltı
maç 2.5üst olmuş knka en azından bazı maçlar 0-0 bitiyor onlara ne demeliFiorentina maçında 3 penaltı kaçtı ona ne demeli 🤣🤣🤣
He ya valla billamaç 2.5üst olmuş knka en azından bazı maçlar 0-0 bitiyor onlara ne demeli
Kumar var alkol var zina var büyü degil tapınakla gezsek azdır kankaMerhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Şu dünyaya zaten bizden üstün meziyetleri olan bi uzaylı ırk gelip kendini tanrı diye tanıtsa dünyanın en az yarısı inanırMerhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana