Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
İple büyü müyü olduğu yok... Gökten bir melek inip, yolda karşına çıkıp, sende nazar fln da demez. Sana bana gelene kadar, her gün bomba yiyen çocuklar var... İnseler oraya inerler m.
Dolandırıcı gelmiş 50TL tokatlamış gitmiş. Sende giden 50'yi değil büyü mü var peşindesin... Yine de iyi hissettircekse, 3 kere amuda kalkıp sıçınca her büyü bozulur.
1-) Sana niye büyü yapsınlar? Dünya da büyücü olsa, gider Tayyip'e yapar ihale alır, yolunu bulurdu..
2-) Cin vs. de gelmez. İnsan kendine sormalı, bir cin bana niye gelsin. Mesela şimdi soruyorum, cin girse bana, 300-400k borca giricek, gidip 12 saat çalışcak. Deli mi z.kti cini başka insan mı yok m.
3-) Şimdi koro halinde başlayıp 3 gün 3 gece cin desek sövsek gelmez mk. Denedim ordan biliyorum
Cinleri de iyice salak sanıyor bizim millet
Büyüydü cindi rezilliklerinden kop gitsin. Akıl eksikliğinden kaynaklı vakalar...