Bu platformda tanıdığım yoksun insanlardan biridir bu kişi roll acınca destekte verse siz destek vermeyin buna @Umutks41 kardeşim bunun ne denli biri oldugunu onceden söylemişti zatenBol şans
Üzüldüm bee kardeşim saglık olsun2li kombin gelirse kasa 1000Ekli dosyayı görüntüle 232077
Para dilendin yollayamadik diye mi?Bu platformda tanıdığım yoksun insanlardan biridir bu kişi roll acınca destekte verse siz destek vermeyin buna @Umutks41 kardeşim bunun ne denli biri oldugunu onceden söylemişti zaten
Bn kimseden dinlenmem. Sen rolde yollayacgm deyip payfix at deyip yollmayansın konuşmlrı atimmiPara dilendin yollayamadik diye mi?
Geldi knkseznaz01' Alıntı:
Yolldm bkle ekran atim
Karakter yoksunun mesajları okuyun beni bilenler konşssn bir gün kimden para istemişim bu haysiyetsiz benim rollüm başarsz olunca kendi dedi yollym o roll dende ss alacagımPara dilendin yollayamadik diye mi?
boşver kanka uğraşma değmezBen dilenmişim arkadaşlar alın buda bnm rollun ss si
Ortak evdeki durumu biliyorsun sırf yalan edeyim diye bu sahsiyeti normal sekmdn girdim ss attım sırf yalan olsun da konşrmsn diyeboşver kanka uğraşma değmez
az çok kim kimin ne olduğunu biliyor burda kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsinOrtak evdeki durumu biliyorsun sırf yalan edeyim diye bu sahsiyeti normal sekmdn girdim ss attım sırf yalan olsun da konşrmsn diye
40 yıllık forumcuyum böyle rezil olma görmedim. @Jamiryoo41 nerdesin la? nereye saklandın adın nuran mı senin?Karakter yoksunun mesajları okuyun beni bilenler konşssn bir gün kimden para istemişim bu haysiyetsiz benim rollüm başarsz olunca kendi dedi yollym o roll dende ss alacagım
Demin iftira atyrdu aldı cevabını Nuran hanım40 yıllık forumcuyum böyle rezil olma görmedim. @Jamiryoo41 nerdesin la? nereye saklandın adın nuran mı senin?
nuran hnm 😅😅Demin iftira atyrdu aldı cevabını Nuran hanım