Knk 300 çekim verdım sence site ödeme yaparmı bu siteulan eve oynadık dep 3 attı mk
Knk 300 çekim verdım sence site ödeme yaparmı bu siteulan eve oynadık dep 3 attı mk
bilmiyorum konuda çeken varKnk 300 çekim verdım sence site ödeme yaparmı bu site
StarRbetin yeni sitesi degilmiydi buKnk 300 çekim verdım sence site ödeme yaparmı bu site
Dost valla 15 dakıka oldu halen onay bile almadı bekliyor canlıda ise 150 kişi var)bilmiyorum konuda çeken var
BilmiyorumStarRbetin yeni sitesi degilmiydi bu
Knk kaç dakika'da geldi300 tl ödemem geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Knk seninki 1 saat demı geldiÇekimleri havaleyle verin ilk çekim havale 1 sati geçiyor yatması ama yatıyor
Gelmedımı daha35 dk dır tık yok ödemiyolar
Bana bonus eklenmedi sen nasıl aldınÇekimleri havaleyle verin ilk çekim havale 1 sati geçiyor yatması ama yatıyor
Payfix verdim Çekim red geldi havale verdim 45 dk da onay verip yattı direkKnk seninki 1 saat demı geldi
Bonus direk üye olurken seçiyon otomatik yatıyorBana bonus eklenmedi sen nasıl aldın
benimki 20 dakıka oldu halen öyle bekliyor knk yani gelırmı sence ödüyor muPayfix verdim Çekim red geldi havale verdim 45 dk da onay verip yattı direk
Ben seçtim ama yatmadiBonus direk üye olurken seçiyon otomatik yatıyor
Aynen tel doruladik eklenmediBen seçtim ama yatmadi
Yatması lazım normalde anlamadım kiBen seçtim ama yatmadi
Neyse başka zaman sorarız eklerlerse eklerlerYatması lazım normalde anlamadım ki