- 2,245
- 1,013
- 113
kaç seneden beri çekiyorum havale ileCeza yapistirirlar değmez 10 bin 18 bin ceza
kaç seneden beri çekiyorum havale ileCeza yapistirirlar değmez 10 bin 18 bin ceza
Motor şasi numaranı yazacaksınhavale yerine iban yazıcaz dimi
Hocam fix çekim kabul ediyor galiba bende fix cekicem şimdiCeza yapistirirlar değmez 10 bin 18 bin ceza
@joafelix 1 kereden birşey olmaz kankaHavale çekim ceza kaçınılmaz
Ne güldürdün beni ya dostMotor şasi numaranı yazacaksın
1 kere 1 kere diye diye oldumu sana 10 kere 😆😆@joafelix 1 kereden birşey olmaz kanka
ehehehe şakacı şey seniMotor şasi numaranı yazacaksın
@Muroo1988 büyük miktar çekenler düşünsün 50 bin 100 bin küçük miktardan birsey olnaz1 kere 1 kere diye diye oldumu sana 10 kere 😆😆
Bitti ol maBonuqws vermiyo canli baglan diyor canlida ilerleyen saatlerde diyor heemen kapatip kesiyor b
@a2daflex devlet bankası sıkıntı kanka aynen özel bankada sorun olmaz2 seneden beri havale ile yatırım çekim yapıyorum fix çok nadir bi ceza gelmedi daha birde devlet bankasına çekerseniz ziraat tarzı onlar sıkıntı eğer normal bankaysa denizbank gibi sıkıntı çıkmıyor bunuda benden duyun
1184 yaptık 2 maça attık 184 ilk yarı lar 0 1 ı yatti 1000 tl ilk yari 0 1 maç daha attık gelirse 1850 2500 yapar cekeriz@Muroo1988 büyük miktar çekenler düşünsün 50 bin 100 bin küçük miktardan birsey olnaz
eklenmiyoe hata veriyorBONUS TALEP VAR ordan talep edin ekleniyor hemen
Birgün yiyince anlarsınkaç seneden beri çekiyorum havale ile