Gelir inşallah kanka1184 yaptık 2 maça attık 184 ilk yarı lar 0 1 ı yatti 1000 tl ilk yari 0 1 maç daha attık gelirse 1850 2500 yapar cekeriz
Gelir inşallah kanka1184 yaptık 2 maça attık 184 ilk yarı lar 0 1 ı yatti 1000 tl ilk yari 0 1 maç daha attık gelirse 1850 2500 yapar cekeriz
ptt ile ceza gelirse dua etcen aksine yoksa ifadeye çağırdıklarında sıkıntı@joafelix @Muroo1988 muroo bugün evdeyim işe gitmedim izin aldım isim var diye bizim evin kapısı açıktı 20 dakika önce postacı geldi ptt den ama yanlış yere gelmiş üst kat daire dedi sonra korktum tedirgin oldum benimle ilgili diye ceza sandım 🤣
@umutozbek aynen öyle kanka Türkiye de neler oluyor polisler bile oynuyor Türkiye de kaç insan var gelip benimi bulacaklar kanka bir tek benmi varım Türkiye de insan olarakptt ile ceza gelirse dua etcen aksine yoksa ifadeye çağırdıklarında sıkıntı
Bende 15.04 verdim havale gelir umarımPayfix iptal oldu havale ile geçin denildi.
Havale ver hocam fix iptal ediyorlarmis14.58 de verdim bekliyor altında çekim iptal hala aktif goxukuyor
Mini havale olarak verdim dostHavale ver hocam fix iptal ediyorlarmis
Ne kadar sürede ödedi dost, ben de çekim verdimcekim verildi
1000X ATTI SWEET 45BIN TL KAZANIP 500 TL CEKTIMSite hakkında bilgim yok sms geldi 2500 yap 500 çek
Yatırım şartı yokmuş oran şartıda 500ü 2500 yap direk çek
Değerlendirmek isteyenler bakabilir dostlar
Mini pay verdim bende farketmez havale havaledirjethavale değiştirdim yarım saat önce bende