- 838
- 267
- 63
Benimde islemde
KAÇ TL CEKTIN KARDESIM2 kere iptal ettim payfixti havale dediler iptal ettik sonra öbür haveale dediler yine iptal ettik amk
jethavale ile çekim verRed geldi 500 e sabitlemisler bidaha çekim verdim mini havale ile
jethavale ile çekim verinher yontem ile cekim varmis verdik payfix ile bakalim yolliycaklarmi
iptal olursa dedigin ile veririm dostumjethavale ile çekim verin
AhahhahahsgwgyqywhxhdbbcenncbenjejendnxMotor şasi numaranı yazacaksın
Spor alanında deneme bonusu seçerseniz canlı veya maç önü, tekli veya kombine olmak üzere Spor ve Basketbol kısımlarında her bir müsabakanın oranı minimum 1.30 oran ve üzerinde olmak şartı ile 1 katı kadar oyun almanız gerekmektedir.Sporda oran va şartı var mi beyler bilenler yazabilir mi
Spor alanında deneme bonusu seçerseniz canlı veya maç önü, tekli veya kombine olmak üzere Spor ve Basketbol kısımlarında her bir müsabakanın oranı minimum 1.30 oran ve üzerinde olmak şartı ile 1 katı kadar oyun almanız gerekmektedir.Sporda oran va şartı var mi beyler bilenler yazabilir mi
Tek kat 1.30 yazıyor sitedeSporda oran va şartı var mi beyler bilenler yazabilir mi
Promoda yoktu bilgi dostum o yüzden yazdımSpor alanında deneme bonusu seçerseniz canlı veya maç önü, tekli veya kombine olmak üzere Spor ve Basketbol kısımlarında her bir müsabakanın oranı minimum 1.30 oran ve üzerinde olmak şartı ile 1 katı kadar oyun almanız gerekmektedir.
promosyonlara bakmak bukadar zor olmamali
Sitenin ana sayfasına girince karşına çıkıyor kralPromoda yoktu bilgi dostum o yüzden yazdım
Görmedim dost . Bilgi için teşekkürlerSitenin ana sayfasına girince karşına çıkıyor kral