Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bykus 30 TL Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,990
7,066
113
Book of apollon diye bir slot a girdim 117 tl verdi ama ana bakiyeye bir türlü geçmedi saçmasapan bir site

blackred35

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
22
8
Kullanım Koşulları

30 TL BONUS SİZLERİ BEKLİYOR!!
-HEMEN ÜYE OL VE CANLI DESTEK HATTINDAN BONUSU TALEP ET..YATIRIM ŞARTI YOK!! NOT: Benım otomatık yattı dırek

-SADECE YENİ ÜYELER İÇİN GEÇERLİDİR.

-YATIRIM VE ÇEVRİM ŞARTI YOKTUR.

-Üyelik Bonusu İle Minimum 200 TL ( 1000 TL nin %20 si ) Maksimum 250 TL ( 1250 TL nin % 20 si ) Çekilebilir. Kalan Bakiye Sıfırlanacaktır.
-Talep Eden Oyuncular Seçili Pragmatic Play Slot Oyunları İçin 100 Freespin Alabilirler.

ÖNEMLİ NOT:
100 Freespin Alan Oyuncular Sadece Slot Oyunlarına Katılım Sağlayabilir. Geçerli oyunlar; John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen, Hot Chilli, Mustang Gold, 7 Monkeys

-BONUS KULLANIM SÜRESİ 7 GÜNDÜR.

-Her Üye Bu Promosyondan Yalnızca Bir Defa Yararlanabilir. Çoklu IP, Aynı Cihaz veya İnternet Bağlantısı, Aile Bireyleri Üzerine Çoklu Üyelik ve Bonus Kullanımının Tespiti Halinde Kazançlar ve Bonus silinir.

-BYKUS Bu Promosyonu Değiştirerek İptal Etmek, Geliştirmek Yada Redetme Hakkına Sahiptir.

Üye oldum 1000tl yaptım, 200 TL çekim talebi verdim, ne canlıya baglanabiliyorum şuan ne de çekim taleplerim kısmında görünmüyor, İNSANLARİ KANDİRMAYİN ....NE BİÇİM DOLANDİRİCİ SİTESİNİZ SİZ.

blackred35

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
22
8
Benim yok üye olayim kullaci adımı sana mı yazayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...