- 466
- 295
- 63
Muhabbet olarak değil ustam aynı hesapta hep al çek olmuş ya forumdaki arkadaşlara falan ceza gelmesin diye öyle iyi dilek olarak yazdım papara yakında sorun olabilir diye bir kaç şey gördüm de ondanNe bu Osman duvan muhabbeti başkan
Muhabbet olarak değil ustam aynı hesapta hep al çek olmuş ya forumdaki arkadaşlara falan ceza gelmesin diye öyle iyi dilek olarak yazdım papara yakında sorun olabilir diye bir kaç şey gördüm de ondanNe bu Osman duvan muhabbeti başkan
Anladım başkanMuhabbet olarak değil ustam aynı hesapta hep al çek olmuş ya forumdaki arkadaşlara falan ceza gelmesin diye öyle iyi dilek olarak yazdım papara yakında sorun olabilir diye bir kaç şey gördüm de ondan
Arkadaşlarım borç isteyince ben;İlk defa bir sitede böyle şeyler okuyorum
1..Bir oyuna sadece hesabınızda yeterli miktarda para varsa katılabilirsiniz. Bymaske size hiçbir şekilde borç veya veresiye vermeyecektir.
2.. Bymaske hiçbir şekilde müşterilerine kredi / veresiye vermemektedir
3..Bir oyuna sadece hesabınızda yeterli miktarda para varsa katılabilirsiniz. Bymaske size hiçbir şekilde borç veya veresiye vermeyecektir.
Yokmuş ben 100 lirayi bulsam çekim verecem100lira anapara çevrimi var mı acaba arkadaşlar
100tl yatiracaksin 500 tl çekeceksin oderse tabiBiriniz yardımcı olun arkadaşlar
Ödüyorlar mis oynayan arkadaşlar var.100tl yatiracaksin 500 tl çekeceksin oderse tabi
Kardeşim anlamakta kıtlıkmı çekiyorsunuz kac kişi paylaşım yaptı bende buna dahil cekim yaptık şakamısınız hayla öderseler diyorsunuz100tl yatiracaksin 500 tl çekeceksin oderse tabi
500 e inene kadar Free spin depola 100 yatır 600 çek sonra minimum yatır spinleri çevir ve çıkBiriniz yardımcı olun arkadaşlar
hayırdır babanın sitesi mi bu kadar alindin aslan parçası odemezler demedik oderlerese dedik bilindik bir site değil nede olsaKardeşim anlamakta kıtlıkmı çekiyorsunuz kac kişi paylaşım yaptı bende buna dahil cekim yaptık şakamısınız hayla öderseler diyorsunuz
Kardeş bı 100 TL bulamadik çekelim parayıKardeşim anlamakta kıtlıkmı çekiyorsunuz kac kişi paylaşım yaptı bende buna dahil cekim yaptık şakamısınız hayla öderseler diyorsunuz
Ödeme alan bir kaç kişi var boşta 100 TL olduğunda denenebilirKardeş bı 100 TL bulamadik çekelim parayı