Teşekürederimbetasus190.com saglam kardes
Teşekürederimbetasus190.com saglam kardes
Allah çarpsın yatirdim 3 dakika içinde gönderdiler inanmazsanız inanmayin bilader kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz3 dakika içinde yatırıp ardından yatırım forumu doldurdun ardından para düştükten sonra bakiyeyi kullanmadan çekim talebi verdin ve hepsi halloldu.3 dakikacık süre içinde.Sanırım çekimde 10 saniye sürdü.Vallahi helal o büroya eğer öyleyse
İnanıp inanmamak değil mesele.Ben bir site yatırım yaptıktan sonra forum dolduruken falan zaten 2 dakika geçiyor.Sen forumu doldurdun diyelim eee birde çekim için forum doldurucaksın.Yani zaten paranın hesaba düşmesi bile forumu doldurduktan sonra 1.5 dakika sürüyor üstüne çekim forumu falan sanırım bu site 2 saniyede çekim gönderen site o tuhaf geldiAllah çarpsın yatirdim 3 dakika içinde gönderdiler inanmazsanız inanmayin bilader kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz
BETASUS efsane10 tl papara alan site varmi arkafailar güvenilir olsun leş site olmasin
Krall vallahi yalan söylemiyorum parayi yatirdiktan sonra zaten formda bilgiler hazir bekliyordum para yatti hemen cekim talebi verdim 3 dakika da gönderdiler ben burda yoksa sizin böyle bir zaman da paranızı ettireyim kiBide aga en kaliteli siteler bile yatırım formu doldurunca 5 dk bekletiyor yatırımı hesaba geçmek için bu site kim köpek ki 10 saniye de hesaba aktaracak yatırımı bana da pek inandırıcı gelmedi ama hakkına girmiyim
Tmm dostum haklısın dır şaşırdım sadece ilginç geldi baya bana tebrikler kazancın daim olsun ne diyelimKrall vallahi yalan söylemiyorum parayi yatirdiktan sonra zaten formda bilgiler hazir bekliyordum para yatti hemen cekim talebi verdim 3 dakika da gönderdiler ben burda yoksa sizin böyle bir zaman da paranızı piç ettireyim ki
Eyvallah kardeşim darısı başınızaTmm dostum haklısın dır şaşırdım sadece ilginç geldi baya bana tebrikler kazancın daim olsun ne diyelim
3 dk içinde hep para talep edip hem para gçnderiyor siteye bak hele...ve madem arkadaş bunu 18 :30 sıralarında yaptın..neden paylaşmadınnn..!!Beyler içiniz rahat olsun ben cekim yaptım bugün
Nasil yaptin kralben 5 tane hesaptan almıstım döndüremedm
Konu daha yeni açılmış bende o saatte gördüm neyi ima etmeye çalışıyorsun3 dk içinde hep para talep edip hem para gçnderiyor siteye bak hele...ve madem arkadaş bunu 18 :30 sıralarında yaptın..neden paylaşmadınnn..!!
Beyler site sağlam içiniz rahat olsun çok uzun süredir takip ettiğim bir abimiz buradan oynuyor para çekiminde sorun yaşayan olursa özelden yazsın yardımcı olurum
Noldu başkan
Kardeşim sana zahmet siteden ss alıp çekim talebi kısmını atar mısın sende rahat et arkadaşlarda rahat etsinBeyler içiniz rahat olsun ben cekim yaptım bugün