- 11,413
- 15,295
- 113
bol şans yazdın mı dostum ikiyibol şans benim altılı yattı ilk ayaktan beşli yaptık
bol şans yazdın mı dostum ikiyibol şans benim altılı yattı ilk ayaktan beşli yaptık
yazmam mı 5 atta var 3 atta yazmıştık at ekledim neyse tutsunda önemli değil tevzi çok yüksekbol şans yazdın mı dostum ikiyi
hepimize bol şans olsunyazmam mı 5 atta var 3 atta yazmıştık at ekledim neyse tutsunda önemli değil tevzi çok yüksek
yok son ayak 11 yada 12 gelirSon ayakta cok fena patlatabilirler zaten burda finaldance gelmesin ortalik karışır..
bol şans 22yi yazsam oraya toplam 5 at yazardım 1500 lira tutardı altılı o kadar para vermem açıkçası birilerini tek atacaktık sağlık olsun22 numara geçilmez dedim biliyordum son anda tek attım 5li yaptım ganyan aldım bayağı zararı çıkardık kara geçtik
Kanka keşke verseydin altılı inanılmaz para verecekbol şans 22yi yazsam oraya toplam 5 at yazardım 1500 lira tutardı altılı o kadar para vermem açıkçası birilerini tek atacaktık sağlık olsun
o kadar para vermem altılıya ya tutacağını bilmem lazım vermek için neyse belki dörtlüden kurtarırızKanka keşke verseydin altılı inanılmaz para verecek
Warmi 4 numara 5lideKanka keşke verseydin altılı inanılmaz para verecek
Var kanka 2,3,4,10 yazdımWarmi 4 numara 5lide
Son ayak 12 tek demedeVar kanka 2,3,4,10 yazdım
Yok kanka değil 2 tane beşli var birinde 11,12 birinde 4,5,7,11,12 umarım birinden biri tutarSon ayak 12 tek demede
Umarim reis güsel para yapti burdanda tutsun artik ya walla kafayi yedirdi bana.. ne acayip kosular.Yok kanka değil 2 tane beşli var birinde 11,12 birinde 4,5,7,11,12 umarım birinden biri tutar
1. Altili sanirim 9 kisi bilmisdevire gider bu altılı bilen çıkarsa max 5 kişi anca
o yine iyi bu daha kötü 1 tane favori yok 5 ayakta1. Altili sanirim 9 kisi bilmis
Tebrikler olsun kardesim ikiside geldi bakalim ne werecek //Yok kanka değil 2 tane beşli var birinde 11,12 birinde 4,5,7,11,12 umarım birinden biri tutar