- 41,614
- 45,033
- 113
City gelir yaaa tako cekılısı yap dost sen sonra begeni 500 oluyo demi @erhanbey22 enişte
hedef 15k enıste cekılıse daha 1 adım var o gelınceCity gelir yaaa tako cekılısı yap dost sen sonra begeni 500 oluyo demi @erhanbey22 enişte
beğenilerden çekmeyeceğim dost takiptekilerden çekeceğimCity gelir yaaa tako cekılısı yap dost sen sonra begeni 500 oluyo demi @erhanbey22 enişte
önemli değil dostum 15500 olursa yüzlük senin kalan 4 kişiye bakarız artıkHedef 10500 sorryy farketmedım takocum
Oyle desene dost zaten enişte ben reco Umut sky takıp ettik tam 5 oluyozbeğenilerden çekmeyeceğim dost takiptekilerden çekeceğim
Yine farketmemişsin 15500Hedef 10500 sorryy farketmedım takocum
çekilişten sonra 30dk ıcınde payfıx atmayana odul yok dimi dost pesınde mı koscazbeğenilerden çekmeyeceğim dost takiptekilerden çekeceğim
Tamam enişte kazansın tako problem degilhedef 15k enıste cekılıse daha 1 adım var o gelınce
aynen aga esir mi edelim kendimiziçekilişten sonra 30dk ıcınde payfıx atmayana odul yok dimi dost pesınde mı koscaz
30 fazla 30 saniyede atmıyana keser sapıçekilişten sonra 30dk ıcınde payfıx atmayana odul yok dimi dost pesınde mı koscaz
explosen nerde dun ok falan yazıyo takoyu bugun yok enıste sonu 16 sen bılırsın nerde oldugunu30 fazla 30 saniyede atmıyana keser sapı
16 kaldırtıcaz ondan hakkını vermıyor hiç bir 16 lı parayı bekletmezexplosen nerde dun ok falan yazıyo takoyu bugun yok enıste sonu 16 sen bılırsın nerde oldugunu